Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.987
- 102.126
- 5.238
ben mi diyorum sanki bana atarlanıyorsun! Ben Can Uzun istiyorum B.Silva gittiğinden beriIstemese bile sanki burada ne isi var? Gelecek mi? Yogg.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben mi diyorum sanki bana atarlanıyorsun! Ben Can Uzun istiyorum B.Silva gittiğinden beriIstemese bile sanki burada ne isi var? Gelecek mi? Yogg.
Anlatmak istediğim konu işte buNico Paz ı R.Madrid istiyor ki
Listemdeki Messi hattrick yaptı
yav göz filan kırpıryorsun sanki önemli bir şey demiş gibi.Anlatmak istediğim konu işte bu
Yaş 24 camavinga
Kesinlikle katılıyorum ve bu nedenlerle alabileceğimiz ilk ve yegane oyuncu reel olarak Julian Brandt diyorum.İnşallah Mertens etkisi yaratır diye düşünüyorum/umuyorum.Bonservis yok.Bir zahmet maaş parasını verelim.Belkide bizde inanılmaz işler yapacak.Bize kesinlikle uyar gibime geliyor.Uçmadan kaçmadan bu oyuncu getirilmeli.arkadaşlar yine kodumun yalancıları yüzünden herkes transfer hayallerini en üst perdeden açtı şimdi yavaş yavaş gerçeğe geçiş olunca millet deliriyor
lütfen bi sakinleşip düşünün ne zaman bu sözde duyumcuların haziranda sıktığı palavralar gerçek oldu?
bizim alabileceğimiz oyuncuların çapı belli. profili belli. aha tekrar yazıyorum;
- iyi topçu olduğu aşikar ama 27-28 yaşına kadar bir türlü başka takımda istikrarlı katkı verememiş (Torreira)
- bir dönem çok büyük iş yapmış ama sonradan düşüşe geçmiş veya gittiği takımdan ayrılmak isteyen ve eski piyasası olmayan (İcardi)
- çıkış yaptığı dönem gidip iyi bir takıma transfer olmuş ama orada batırmış, başka elit takımlarda artık fırsat bulamayan (Sanchez, Lang)
- neredeyse son kontratına gelmiş ve iyi para kazanmak isteyen (Leroy Sane, Mertens, Hagi vs)
- büyük takımların ilgisini çekmeyen, beş büyük ligde oynamayan oynasa da dandik takımlarında oynayan, zaten yetenekleri ve potansiyeli belli -kısıtlı- ama rotasyonda iş yapabilecek topçu (Rashica vs)
- genç yetenek olarak da elit takımların asla ilgilenmediği, A segment olmayan genç oyuncular (Nhaga) veya 1-2 sezon iş yapmış ama sonradan sönmüş genç yetenekler (Asprilla)
Tamamyav göz filan kırpıryorsun sanki önemli bir şey demiş gibi.
Diyorum ki ben takımının en iyi oyuncusunu adamların istemediği oyuncu ile takasta kullanmam. ya 150 verirler ya da Valverde + 100m
Ronaldocuları çatlıyor GOAT ım)) Listendeki Messi adlı oyuncuyu şuanki yaşına rağmen bizdeki 4 takımı toplasan alamaz.KAzancı inanılmaz.Biliyorum şaka yapıyorsun ama adam ABD de inanılmaz para kazanıyor.
Ronldo akşam neydi öyle.Umarım tekerrür etmez.Ronaldocuları çatlıyor GOAT ım
beter olsun arap sevici yavşakRonldo akşam neydi öyle.Umarım tekerrür etmez.
Napiyon romantik nedimarkadaşlar yine kodumun yalancıları yüzünden herkes transfer hayallerini en üst perdeden açtı şimdi yavaş yavaş gerçeğe geçiş olunca millet deliriyor
lütfen bi sakinleşip düşünün ne zaman bu sözde duyumcuların haziranda sıktığı palavralar gerçek oldu?
bizim alabileceğimiz oyuncuların çapı belli. profili belli. aha tekrar yazıyorum;
- iyi topçu olduğu aşikar ama 27-28 yaşına kadar bir türlü başka takımda istikrarlı katkı verememiş (Torreira)
- bir dönem çok büyük iş yapmış ama sonradan düşüşe geçmiş veya gittiği takımdan ayrılmak isteyen ve eski piyasası olmayan (İcardi)
- çıkış yaptığı dönem gidip iyi bir takıma transfer olmuş ama orada batırmış, başka elit takımlarda artık fırsat bulamayan (Sanchez, Lang)
- neredeyse son kontratına gelmiş ve iyi para kazanmak isteyen (Leroy Sane, Mertens, Hagi, Drogba vs)
- büyük takımların ilgisini çekmeyen, beş büyük ligde oynamayan oynasa da dandik takımlarında oynayan, zaten yetenekleri ve potansiyeli belli -kısıtlı- ama rotasyonda iş yapabilecek topçu (Rashica vs)
- genç yetenek olarak da elit takımların asla ilgilenmediği, A segment olmayan genç oyuncular (Nhaga) veya 1-2 sezon iş yapmış ama sonradan sönmüş genç yetenekler (Asprilla)
Napiyon romantik nedim
Geçen maçına denk geldim baya 15 dakika falan izledim gerçekten iyi oyuncu çok atletik değil ama ağırda değil ayağından top almak kolay değil alanı güzel kapatıyor orta sahayı toparlar bizim kesinlikleThuram Turkiye'ye gelmek istemiyor bosuna Thuram diyip durmayin.
Pape Gueye ondan iyi oyuncu hem gecen donem buraya gelmek de istiyordu.
romantik nerden çıktı lan dsads
Kesinlikle katılıyorum.Bizim maçta özellikle inanılmaz beğendim kendilerini.Lakin yukarıdada söylediğim gibi maliyeti ve gelmek istememesi+mevcut yabancı kuralı sebebiyle bizim adımıza hayalden öteye geçemez gibi,Alper'inde bahsettiği üzere.Geçen maçına denk geldim baya 15 dakika falan izledim gerçekten iyi oyuncu çok atletik değil ama ağırda değil ayağından top almak kolay değil alanı güzel kapatıyor orta sahayı toparlar bizim kesinlikle
Konuşulan meblağ büyük zaten ama olma ihtimali varsa thuramdan da geçen seneki fofonadan da bizim için daha uygun tercih Thuram falan gelince millet sanıyor dertler bitecek Thuram kesinlikle defansif yönü çok güçlü bi isim değil dikine oynamayı seven 8 numara adamKesinlikle katılıyorum.Bizim maçta özellikle inanılmaz beğendim kendilerini.Lakin yukarıdada söylediğim gibi maliyeti ve gelmek istememesi+mevcut yabancı kuralı sebebiyle bizim adımıza hayalden öteye geçemez gibi,Alper'inde bahsettiği üzere.