Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.918
- 102.080
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bırak teklifi turnuva sonrası oyuncuların değeri düştü iyiceElanga
Summerville
Nakamura
Gibi ince bilekli kanatlari izledikten sonra Barışı teklif varsa salsak mi diyorum. Can Uzunun da bilekler gayet ince izlerken keyif veriyor
Barış çok faydalı lakin yaş ilerledikçe anadolu takımı seviyesi topçuya dönüşebilir çünkü teknik beceri hiç yok. Futbola uyumlanmış güreşçi gibi barış, wolverhampton'da adama traore vardı ya ona benziyor.Elanga
Summerville
Nakamura
Gibi ince bilekli kanatlari izledikten sonra Barışı teklif varsa salsak mi diyorum. Can Uzunun da bilekler gayet ince izlerken keyif veriyor
Elanga
Summerville
Nakamura
müthiş video izleyin hsdhsdhsd
Neom şehri projesi de iptal diyorlardı. O yüzden yatırımı da keseceklerse uygun fiyata bırakırlarsa iyi olur.Sol stoper için Zezeyi alalım araplardan geri.
İsveçli kızları atsana nasil uzuluyorjar gorelimisvecli kızları fena üzüyorlar heis şuan ne diyorsun
Elanga
Summerville
Nakamura
Tvde izlerken gordum atamam ihtiyarİsveçli kızları atsana nasil uzuluyorjar gorelim
Neom şehri projesi de iptal diyorlardı. O yüzden yatırımı da keseceklerse uygun fiyata bırakırlarsa iyi olur.