Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese zam verin az oldu böyle kutucuya falan da zam yapın yani para o kadar çoksa madem gidin 70-80 verip oyuncu alın

Zaten sözleşmesi devam eden oyuncuya zam yapma saçmalığı bir tek bizde var ve b.ku çıktı artık.
Kadroda osimen disinda nazı çekilecek adam yok. Zam mi istiyorsun kardeşim kapı acik hadi güle güle. Boyle yonetim şekli mi olur.

Franculibo Djiu geçen sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle talipleri azaldı ve haliyle piyasası düştü. O sakatlıklar sebebiyle riskli ama aynı zamanda fırsat bir oyuncu. Normalde yedeğe alamazdık ama şu anda bu fırsat var.

Elanga
Summerville
Nakamura

Gibi ince bilekli kanatlari izledikten sonra Barışı teklif varsa salsak mi diyorum. Can Uzunun da bilekler gayet ince izlerken keyif veriyor
hayal ettiğimiz seviyede teklif gelmeyebilir bence
barış dursun elimizde.
ama o tipte bir adam da gelsin
zaten 3 tane kanat oyuncusu var şu an. hatta yunus'u ortada kullanmaya devam edeceksek 2.

torreira düşüş sinyalleri veriyorken kontratına zam yapmak avellik
1 sene uzatirlar. Maas bonusla 5,5 olur. Adam gibi OS rotasyonu olursa, Devrim Devrim deyip zaten düsüsteyken formayi kaybeder ve gelecek yazin niye kimse Torreirayi almayi istemiyor diye sitem eder yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt