- 4 Ağustos 2009
- 90.832
- 72.089
- 5.188
30 yasindaki topculara zam yapan dunyada baska kulup yoktur. Dursun baskan olduğun günün mehtabını eşekler kovalasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten sözleşmesi devam eden oyuncuya zam yapma saçmalığı bir tek bizde var ve b.ku çıktı artık.30 yasindaki topculara zam yapan dunyada baska kulup yoktur. Dursun baskan olduğun günün mehtabını eşekler kovalasın.
Kadroda osimen disinda nazı çekilecek adam yok. Zam mi istiyorsun kardeşim kapı acik hadi güle güle. Boyle yonetim şekli mi olur.Zaten sözleşmesi devam eden oyuncuya zam yapma saçmalığı bir tek bizde var ve b.ku çıktı artık.
Türk oyunculara enflasyon güncellemesi oluyor genelde. Torreira'yı ise anlamsız.Akil gitmis bizimkilerde bana oyle geliyor, bu Eren gecen sene gelmedi mi zaten neyin zami sanki 11 oyuncusu anasini satayim. Ustelik bu sezon bir cacik da oynamadi.
Kimi almaliyiz sence?
Ne bilem takimda kalacakmis deniliyor. Ona gore birini bulmalari lazim.Torreirayı nasıl konumlandıracaz
hayal ettiğimiz seviyede teklif gelmeyebilir benceElanga
Summerville
Nakamura
Gibi ince bilekli kanatlari izledikten sonra Barışı teklif varsa salsak mi diyorum. Can Uzunun da bilekler gayet ince izlerken keyif veriyor
1 sene uzatirlar. Maas bonusla 5,5 olur. Adam gibi OS rotasyonu olursa, Devrim Devrim deyip zaten düsüsteyken formayi kaybeder ve gelecek yazin niye kimse Torreirayi almayi istemiyor diye sitem eder yönetim.torreira düşüş sinyalleri veriyorken kontratına zam yapmak avellik
Verin lan yedek bile olmasın takımda sezonun sonunu yine zor getirelim.Abdülkerim, Eren ve Torreira’nın sözleşmesinde iyileştirme yapılacak. [Sergen Dağ]
Zam yapalim morali düzelsin.