Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazdığında linç var demiyorum. Ligin son sırasından adam almanın eksiklikleri diyorsun ya. Yarın bir gün benzer bir profil geldiğinde de bunun daha ağırı söylenecek. Sen söylemeyeceksin ama çoğunluk söyleyecek. İlk geldiğinde herif sahaya çıkmadan söylediler bunu.Benim yazdığımda ne var anlamadım? Erzurum maçında o malca hatasından sonra aşırı sağduyulu bir yorum yapmışım, bu da mı olmasın diyorsun yani?
Linç demek Szymanski gibi sahaya çıkamayacak hale getirmektir, o adamların hiçbiri şunu yaşamadı.
Karılar üzerinden de laf yapılır, doğruydu da, yazın memeli fotoları çıktı, evliyken instagram'da başka karıları beğenip duruyordu, sahaya kafasını versin denildi, çok normal.
Linç bambaşka bir şey. Tanımı da yaptım, çok iyi yerlere gelecekti de baskı ortamı yüzünden, linç yüzünden gelemedi denilecek kim var Galatasaray'da? Son dönemi geçtim tarihte yoktur belki örneği, bir Felipe söylenebilir ondan da bir bok olmadı yani kalan kariyerinde.
deniz gül ama undav dikenli gürundav varken gül mü alınır yahu
undav biraz şeyundav varken gül mü alınır yahu
Oyuncu kendisini kabul ettirebilir ama, Marcao bunu yaptı ve oldukça az sancılı süreçle yaptı, Nelsson mesela direkt yaptı, takım yapısına uyum vs sorunları Davinson sonrası gündeme gelmeden önce herkes Nelsson'dan memnundu.Yazdığında linç var demiyorum. Ligin son sırasından adam almanın eksiklikleri diyorsun ya. Yarın bir gün benzer bir profil geldiğinde de bunun daha ağırı söylenecek. Sen söylemeyeceksin ama çoğunluk söyleyecek. İlk geldiğinde herif sahaya çıkmadan söylediler bunu.
Senin bahsettiğin linci Tr de futbol dışı dahil toplasan 4-5 kişi yemiştir. Bugün milli takım haklı olarak linç ediliyor, hangisi senin dediğin gibi olacak? Senin linç kavramın benimkine göre daha uç kısımda.
En altta saydıklarını o fiyatlara alabilecek adamı yediler zaten. Mevcut heriflerin o seviyede f/p transferleri yapabileceklerini sanmıyorum. Bunların yapacakları para ile ikna etmek başka bir şey becerebileceklerine ufacık bile inancım yok.Oyuncu kendisini kabul ettirebilir ama, Marcao bunu yaptı ve oldukça az sancılı süreçle yaptı, Nelsson mesela direkt yaptı, takım yapısına uyum vs sorunları Davinson sonrası gündeme gelmeden önce herkes Nelsson'dan memnundu.
15-20ye düzgün bir genç alıp oynattığımızda biraz katkı verse bence olumlu tepkiler alır, Okan'ın tepkisi mevcudu üste taşımak mesela Lemina, Torreira yerine daha iyisini almak vs gibi muhtemelen ama olası değil bu.
Bizim yapmamız gereken doğru profillere gidip 15-20 kağıda 2-3 tane oyuncu almak, bir tane de mümkünse iyi 10 numara almak o kadar.
Ha 6ya Torreira 9a Davinson, 3e Abdülkerim alacaktık da sınır yüzünden alamıyor olsak neyse derdim o da olmayacak.
Deniz 12+3 bonusDeniz’e 15 verir misiniz rotasyon icin
ümit özdağ sıkıntı yaratmaz mıDeniz 12+3 bonus
Can 35+10 bonus
Ümit Özdağ 5-10 arası
Okan beyle can facetime yapti mi
Bunu asamayan adam zaten iyi bir seviyeye gelip adım atlayamaz ki. Sen bir kariyere meslege adim atiyorsun ve bu goz onunde olan bir sey yaptigin işte halka maloluyorsun bu meslegi yaparken ben gencim 100 bin bana dumduz girdi e bilmiyormuydun bunu? ya güllük gulistanlik mi bu sporculuk futbolculuk işi tamamen. Ayni adam, genç biraz bir seyler yaptiginda tum dunya genelinde %80 kisinin yasayamadigi hayati da yasiyor.lan onlar olgunlaşmış oyuncular zaten. kimi takmamayı öğrenmiş kimi kösele gibi olmuş umurunda değil.
2-3 ay önce 3-4b kişinin tanıdığı adama bir gecede 100b lerce insan dümdüz gidiyor. Aynı etki mi
6 lı masadaki Güntekin Onay gibi oldu o çocuğun ismiümit özdağ sıkıntı yaratmaz mı![]()