Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 senedir 1 tane alsaydın da deneseydin keşke Nhaga gibi.

Geçen sezona 10 yabancı ile girmeseydin de deneseydin keşke. 1 tane tutsa yetecekti, 30 Singo'ya verdirmeyi tercih etti.

Ozan sürecini dün gibi hatırlıyorum, penaltı yaptırdı diye tepki aldı o kadar, şampiyonlar ligi performansı özellikle beğenildi ha kimse aşırı matah bir adam olarak görmüyordu ama Maicon bok gibi oynadığı için de kimse Maicon oynasın da demiyordu.

Kim etkilenmiş de performansı düşmüş onu anlamadım? Yazdığın adamların alayı yer buldular takımda hem de kısa sürede buldular, bu konuda en sıkıntılı Barıştır, adam 2 sene çalıştı etti girdi, onu geçtim bunların alayının maliyeti neredeyse sıfır. Eleştiriden etkilendi diye başarısız olan iyi oyuncu kim anlamadım?

Şimdi gideceksin 20 m euro bonservis verip 23 yaş altı genç alacaksın, şu yukarıda yazdığın adamların alayı no name idi bize geldiklerinde, bunları da takıma adapte edeceksin.

Kutucu'ya Frankowski'ye Cuesta'ya verilen parayı genç bir oyuncuya vereceksin. Sınır olmasa da gidip Bellingham almayacaktık, alacağımız adam işte Joao Gomes. 2 sene önce Brezilya'dan 18e EPLye getirilen adam.
İlk sene Kazımcan,Ross ve Yusuf'u aldık
2. sene Tete aldık genç sayarsak
3.sene boş geçtik
4. sene devre arası Nhaga

Performansları düştü demedim, etkilenmesinden bahsettim. Konunun başındaki mevzu linç yemeleriydi. Emre,Sen ve Cafer yemedi dediniz ve ben de yediklerini söyledim.

Icardi gitse
Sara gidip u23 alsak hem orta saha sorunu çözülür hem de 2 tane erişkin yabancı hakkımız oluyor. Gayet de yapılabilir. Hoca 6 ve 8'i genç istemiyorsa o zaman Can'i aldırır veya Sallai - Singo'dan biri gitmeli.

3.sene boş geçtik

Performansları düştü demedim, etkilenmesinden bahsettim. Konunun başındaki mevzu linç yemeleriydi. Emre,Sen ve Cafer yemedi dediniz ve ben de yediklerini söyledim.
Çoğu genç her hatasında linç yedi sosyal medyasında, bazıları yorumları falan kapattı. Arda statta da ıslıklandı. Şampiyonluk kutlamasında bile genç ıslıklandı birinin yaptığı algıya kanılıp.

3.sene boş geçtik

Öncekilerin hiçbirinde bonservis gücün yoktu, son 2 sene vardı, en fazla da geçen sene vardı sınırı boş bıraktın çünkü. Üstüne 10+4 geleceğini bilerek yaptın bunu.

Ki yukarıdakilere bile baksak Yusuf dışında net zarar yok, Ross diz sakatlığı yaşadı, Kazımcan’ı kullandık. Bu denemeler artı sağladı diyebiliriz hiçbiri ana plan olmasa da.

Tete genç denemez ama denedik, verim alamadık karla gönderdik.

Nhaga da laf olsun transferi.

Sen Recep’in yazdığına linç diyorsun Marcao’ya bile linç edildi dedin, ben de lafımın arkasındayım kim ne linç yedi anlattım.

Senin verdiğin örneğin altının dolması için şu olmalı

- oyuncuyu alıcaz oynatıcaz
- bekleneni vermesini beklemeden herkes küfredecek, sayacak sövecek
- oyuncuyu kaybedicez yok yere

Bu örneğe uyan tek adam Morutan’dı, o da yetenekten çok sosyal yeteneklerinden dolayı kaybetti.

Çoğu kişinin kaçırdığı golden sonra fikri değişmiş forumda anladığım kadarıyla ama bence pozisyona girmesi önemli. Bir forvet olarak pozisyon almayı, nereye koşu atacağını biliyor. 20 milyon veremeyiz ama 10-13 civarına satarlarsa alırdım.

Sırf görüşünde diretmek için gerçeği eğip büküp şöyle şeyler yazmaya gerek yok. Singo mevzusunda da direkt takıntılı hareket ediyorsun, bu konuda da öyle. Olmuş şeyleri olmamış gibi göstereceksek hiçbir tartışma bir yere varmaz burada. Biz zaten mevcut hal iyidir demiyoruz, bu iklimde yapmak zor kimse buna saygı ve sabır göstermez diyoruz. Saçma sapan yerlere çekmeye gerek yok mevzuyu.
deniz zorlu dışında kimse komple yapılanmaya gidilsin 20 yaşındaki 8 tane çocuğu ilk 11e koyalım demiyor ki

Nelssonun, marcaonun gelip direkt katkı verdiği, barışın takımı şampiyon yaptığı yaşta adam bulunabilsin istiyoruz. 22-23 yaş çok genç değil, bütçe de çok daha fazla. FTnin 5 sene önce yaptığı yapılanmayla bir tutuyorsun da o durumla alakası yok bugünün, takım zaten tecrübeli

Okan hocanın başarılarını değersizleştirmeye çalışıp yerin dibine sokanlarla kaç kere kavga ettim hatırlamıyorum, ama genç oyuncu konusunda çok sabit fikirli olduğu aşikar ve bu konuda sabaha kadar hatalı.

23 yaşında 20-25lik adam bulmak ne kadar zor olabilir

Ayrıca singo da bok gibi transfer

Öncekilerin hiçbirinde bonservis gücün yoktu, son 2 sene vardı, en fazla da geçen sene vardı sınırı boş bıraktın çünkü. Üstüne 10+4 geleceğini bilerek yaptın bunu.

Ki yukarıdakilere bile baksak Yusuf dışında net zarar yok, Ross diz sakatlığı yaşadı, Kazımcan’ı kullandık. Bu denemeler artı sağladı diyebiliriz hiçbiri ana plan olmasa da.

Tete genç denemez ama denedik, verim alamadık karla gönderdik.

Nhaga da laf olsun transferi.

Sen Recep’in yazdığına linç diyorsun Marcao’ya bile linç edildi dedin, ben de lafımın arkasındayım kim ne linç yedi anlattım.

Senin verdiğin örneğin altının dolması için şu olmalı

- oyuncuyu alıcaz oynatıcaz
- bekleneni vermesini beklemeden herkes küfredecek, sayacak sövecek
- oyuncuyu kaybedicez yok yere

Bu örneğe uyan tek adam Morutan’dı, o da yetenekten çok sosyal yeteneklerinden dolayı kaybetti.
Recep olduğuna bakmadım orada o benim hatam olsun. Aga sen bile demişsin ligin son sıra takımından oyuncu almanın eksikleri diye. Sen gelen çoğu genci savunan biri olarak bunu yazıyorsan yapma allah aşkına millet daha neler demişti.
Benim istediğim genç konusunda Deniz e yakın ama biliyorum bu durum en fazla yarım sezon gidecek.

Şampiyonluk gitti hala hatası çok abartılıyor diyorsunuz yav.

O hatayı Ozan yapsa burada neler yazılırdı tahayyül dahi edemiyorum.

Yedeğe falan çekilmeyecek zaten yine oynayacak ama bu adam zirve takım stoperi oynamayı öğrenene kadar çok can yakacak.

Son sıra takımından oyuncu almanın eksilerinin bedeli ama yapacak bir şey yok.

Adama beğendi karılar üzerinden bile laf edildi yahu

Çoğu kişinin kaçırdığı golden sonra fikri değişmiş forumda anladığım kadarıyla ama bence pozisyona girmesi önemli. Bir forvet olarak pozisyon almayı, nereye koşu atacağını biliyor. 20 milyon veremeyiz ama 10-13 civarına satarlarsa alırdım.

O kafayı gol olarak atabilen prime hş vardı

Singo sakatlanmasa, onu ve Sallai'i 50M ye paketlemeye calisip, oraya bir U23 ve bir normal yabanci alarak 1 kontenjan acabilirdik. Adam gibi oyuncu tercihi edersen, sirf Singo maasi ile 2 oyuncuyu getirirdin.

O acilan kontenjan ile bir tas gibi 10 No, Icardi ile uzatmayip adam gibi bir yedek forvet alip, son olarak Torreira/Lemina'dan birini yollayip tas gibi bir OS alip, kadro nerdeyse hazir olurdu. Sonra geri kalan 2x U23 kontenjanlari bir Sol Acik ve bir Sol Stopere kullanip önüne bakardin. Sancheze iyi teklif gelirse onu satip, oraya da hayvan gibi bir herif alinabilirdi.

Recep olduğuna bakmadım orada o benim hatam olsun. Aga sen bile demişsin ligin son sıra takımından oyuncu almanın eksikleri diye. Sen gelen çoğu genci savunan biri olarak bunu yazıyorsan yapma allah aşkına millet daha neler demişti.
Benim istediğim genç konusunda Deniz e yakın ama biliyorum bu durum en fazla yarım sezon gidecek.

Adama beğendi karılar üzerinden bile laf edildi yahu
Benim yazdığımda ne var anlamadım? Erzurum maçında o malca hatasından sonra aşırı sağduyulu bir yorum yapmışım, bu da mı olmasın diyorsun yani?

Linç demek Szymanski gibi sahaya çıkamayacak hale getirmektir, o adamların hiçbiri şunu yaşamadı.

Karılar üzerinden de laf yapılır, doğruydu da, yazın memeli fotoları çıktı, evliyken instagram'da başka karıları beğenip duruyordu, sahaya kafasını versin denildi, çok normal.

Linç bambaşka bir şey. Tanımı da yaptım, çok iyi yerlere gelecekti de baskı ortamı yüzünden, linç yüzünden gelemedi denilecek kim var Galatasaray'da? Son dönemi geçtim tarihte yoktur belki örneği, bir Felipe söylenebilir ondan da bir bok olmadı yani kalan kariyerinde.

Oyun tarzını çok beğendim soğukkanlı, topu geriden iyi çıkarıyor, çift ayaklı ve bileklerine hakim. Defansif özellikleri ve müdahaleleri de iyi gibi.

1782054382109.webp

Genç oyuncu havuzum yok kimi isterim bilmiyorum ama ilk 11'e bir şekilde u23 lazım. Yirenki mi olur Fransa'dan biri mi olur artık teknik heyet ile scoutlar bulsunlar.
Ayrıca normal kadromuz gayet idare eder. Misal aldığın genç orta saha tutmazsa Lemina'yi koyarsin veya scout 10 alıp tutmazsa yine Yunus ile idare edersin. Yani çok da korkmaya gerek yok. Ligi yine idare ederiz. Yeterki sırf almak için alma. Yedeğe değil ilk 11'e u23 lazım.

Şu Benfica'daki ilk sezonlarında muhteşem olan Renato ve Felix gibi 2 kişi bulsak ortalığı duman ederdik.

bir de kontra düşünelim

biz gerçekten kopuğuz, gençler linçleniyor diyelim kabul edelim

alternatif önerinin varacağı yer nedir abi

bernardolara yıllık 20 milyonlarla 4 senelik sözleşmeler mi

her önümüze gelene 30-40 bonservis 5 milyon maaş mı

nereye varacak bu iş yani sonu ne

Adamlar çok daha düşük fiyata alıyor, sonra iyi oynamıyor bize nasıl karlı satıyor

TR altyapısı olması sebebiyle Bertuğ istiyordum ama ona 10 isteniyorsa 10-15'e Deniz'i almak daha iyi yatırım olabilir. Her halükarda bir tane pivot özellikli forvet lazım bence bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt