Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.910
- 102.070
- 5.238
İlk sene Kazımcan,Ross ve Yusuf'u aldık2 senedir 1 tane alsaydın da deneseydin keşke Nhaga gibi.
Geçen sezona 10 yabancı ile girmeseydin de deneseydin keşke. 1 tane tutsa yetecekti, 30 Singo'ya verdirmeyi tercih etti.
Ozan sürecini dün gibi hatırlıyorum, penaltı yaptırdı diye tepki aldı o kadar, şampiyonlar ligi performansı özellikle beğenildi ha kimse aşırı matah bir adam olarak görmüyordu ama Maicon bok gibi oynadığı için de kimse Maicon oynasın da demiyordu.
Kim etkilenmiş de performansı düşmüş onu anlamadım? Yazdığın adamların alayı yer buldular takımda hem de kısa sürede buldular, bu konuda en sıkıntılı Barıştır, adam 2 sene çalıştı etti girdi, onu geçtim bunların alayının maliyeti neredeyse sıfır. Eleştiriden etkilendi diye başarısız olan iyi oyuncu kim anlamadım?
Şimdi gideceksin 20 m euro bonservis verip 23 yaş altı genç alacaksın, şu yukarıda yazdığın adamların alayı no name idi bize geldiklerinde, bunları da takıma adapte edeceksin.
Kutucu'ya Frankowski'ye Cuesta'ya verilen parayı genç bir oyuncuya vereceksin. Sınır olmasa da gidip Bellingham almayacaktık, alacağımız adam işte Joao Gomes. 2 sene önce Brezilya'dan 18e EPLye getirilen adam.
2. sene Tete aldık genç sayarsak
3.sene boş geçtik
4. sene devre arası Nhaga
Performansları düştü demedim, etkilenmesinden bahsettim. Konunun başındaki mevzu linç yemeleriydi. Emre,Sen ve Cafer yemedi dediniz ve ben de yediklerini söyledim.