- 20 Ağustos 2017
- 24.004
- 16.331
- 1.838
Asla@Arif Doğan Karakaya ABD hastanelerine guvenebilir miyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asla@Arif Doğan Karakaya ABD hastanelerine guvenebilir miyiz
Yukarıda yazdım demek tam hazır olmadan sahalara dönmüş olabilir tabi bilmiyorum ama bu kadar kısa süre içerisinde olması bunu akla getiriyor.Diz ameliyatı oluyor ondan sonra sahalara döndükten sonra tekrar dizden sakatlanıyor. Mesele de diz olunca o yüzden şu anda piyasası düşüyor ve daha düşük liglere , daha uygun fiyata alınma ihtimali doğuyor. Risk var. Lakin bu yaşanmasa oyuncu PL'ye gidecekti zaten 30 milyon civarına PL'deki tüm kulüpler ilgileniyordu neredeyse.
Bu aciklama niyeyse icimi daraltti
Katılıyorum. Bu arada bence risk alınacak yetenekte bir oyuncu.Yukarıda yazdım demek tam hazır olmadan sahalara dönmüş olabilir tabi bilmiyorum ama bu kadar kısa süre içerisinde olması bunu akla getiriyor.
Kapsamlı kontroller yaptırır ona göre bakarsın yani risk durumunu ona göre ölçersin. Bir ara kronik diz sakat adam Papiss Cisse vardı adam gollerini takir takir atiyordu yinede.
Önemli olan doktor raporu. Ne oyuncular gördük bu daha oynayamaz dendi sonra çıkıp oynamaya devam ettiler yine yüksek seviyede4 ay uzak kalmış ameliyat sonrası.
Hatta bu sakatlık mevzusu ciddi soru işareti ise rapor anlamında kira+15 maç oynarsa gibi zorunlu bir opsiyon da olabilir, kabul ederler mi bilemem tabiHabere göre 25 milyon euro öncede beklentileri imiş sanırım. Şu an 20 milyon euro talep ediyorlar son zamanlarda yaşadığı sakatlık sebebiyle. Bizim adı Trük kaynaklara göre diyorlar yani doğruluğu meçhul. Son zamanlarda 2 tane ciddi sakatlık yaşadı dizinden ameliyat falan olmuştu o dizi sakatlığı yüzünden piyasası düştü. Risk var ama bunlar olmasaydı PL'ye gidecek yüksek ihtimal şu an bu sağlık raporlarına göre de tabi riski alıp 15+ paya yada bonusa bitirebiliriz bence.
Allah bir yastıkta kocatsın ne diyelimHayat işte yuvarlanıp gidiyoruz Kemal'im. sen napiyon . Dua lipa evlenince yas tutuyormussun öyle diyorlar
Rusya'dan haberlere göre kendisi buraları beğenmiyormuş.Batrakov'u niye almıyoruz bu arada?
Pek inanmadım ya , bizden daha iyi bir fırsat ayağına zor gelir şuanRusya'dan haberlere göre kendisi buraları beğenmiyormuş.
Iyi guzelde gordugun uzere bizle adi gecmiyor?adilin tek bacağı alanyalı ümiti itin bi yerine sokar isteyeceğim tek yerli stoper olur
Bu tarz oyuncular biraz havalı olup, kendilerini yükseklerde görebiliyorlar Psg haberleri sonrası Psg formasıyla mı ne bir paylaşım yapmıştı kendisi. Beklediği büyük teklifleri alamayınca anlar bence gerçekliği ama Rusya ligine karşı temkinliyim ben. Bir çok 10 oynayan veya 8-10 oynayan oyuncu ciddi istatistik kasmış. İzlemediğim için bir şey diyemiyorum ama Spesteryan ligin içinden geçmiş zaten onu haricinde Bitello, Barco, Kislyak vb. gibi iyi istatistik kasan oyuncularda var o yüzden ne kadar iyi oyuncudur emin değilim Batrakov konusunda.Pek inanmadım ya , bizden daha iyi bir fırsat ayağına zor gelir şuan
Berbat bir sistem, berbat personel.John Q