Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.191
- 25.525
- 3.183
Bizi geçtim kimsenin transfer yaptığı yok. DK sonlarına doğru hareketlilik başlar herhalde. Bizde ne zaman başlar orası muamma tabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol alttaki Erman Türker ağabey. Ne gençmişsin ağabey o zamanlar hey gidi @Erman TürkerEkli dosyayı görüntüle 326788
Bu yaşlarda gelcektin koçum, orda burda sürtüp, bacakları çürütüp sonra, ben Galatasaray'lıydım, Türk arkadaşımın annesi bana karnıyarık yapıyordu demekle olmaz o işler..
3 yıldız varken nerdeydiniz? 5 yıldız olunca mı kıymete bindik?
Hangi yönde fb aleyhine bir denge olur gibi.Adil DemirbağFB transferi dengeleri değiştirir.
Yada bu kendisi sallamış. Zira eskisi kadar güvenilir değil. Bu medya vb. gibi sosyal medyadan para işlerine girdiğinden beri.Sakat sakat oynatacaklar yani
arka üst adeleyi o şekilde tutup ağlayacak ve hiçbir şeyi olmadan birkaç gün dinlenip geri dönecek he?Fildişi resmi sitesini mi yalanlıyor şimdi? Yada Singo'nun kendisini mi? Böyle bir sakatlık olsa DK'yı kapatmış oluyordu. Eskisi kadar güvenilir bir kaynak olmadığı net.
Samiyenhaber zaten Erden Timur'un gittiginden beri cok fazla geriye gitti. Gecmiste cok patlamisligi var, herkes eski performansini bekliyor ama o gideli cok oldu.Fildişi resmi sitesini mi yalanlıyor şimdi? Yada Singo'nun kendisini mi? Böyle bir sakatlık olsa DK'yı kapatmış oluyordu. Eskisi kadar güvenilir bir kaynak olmadığı net.
Torreira Reijnders iyi bi ikili olabilir.Sana mujdem var
Galatasaray'ın yıldız isimlerinden Lucas Torreira, son dönemde hakkında çıkan ayrılık iddialarına açıklık getirdi. Uruguaylı yıldız, Arjantin basınından Picado TV'ye verdiği röportajda Boca Juniors'a transfer olmaya hiçbir zaman yakın olmadığını belirtirken, önceliğinin Galatasaray olduğunu vurguladı.
Lucas Torreira: "Icardi'nin Galatasaray ile sözleşmesi bitti ve hepimizin dilediği şey, takım için ifade ettiği anlamdan dolayı yeni bir sözleşme imzalaması. Takım adına önemli, o kaptanımız."
-Boca'ya transferin yakın mı?
Lucas Torreira: "Hayır, asla yakın olmadım...