Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O söylediği kontratlı oyuncuları limite takılmadan nasıl alıyorlar onu anlamadım ? Greenwood için 50 m istiyor Marsilya
Ufuruyor yav, adam kulubuyle konusmadan menajerlerle is ceviriyor para basip. Basina is alacak muhakkak bu kafada.

Baskan olursa turkiye limiti TFF falan korur bunu, koruyabildigi kadar uefa ya karsi.CB kontagi ile transfer yapti herifler gecen sene.

Kendi şirketinden Uefa kuralları gereği koyabileceği limit belli tam olarak nasıl olacak o Avrupa'dan cezayı göze alarak yapacaklarsa ciddi gelir kaybı yaşayacaklar. Sürdürebilirlik yok ki söylediğin sistemde
uefa'da imaj sözleşmesi yasak değil, sadece şu var kulüp gelirinin %60ı kadar harcama yapabilir diye bir kural var, imaj sözleşmesini tff yasakladı uefa değil

bu hıyar gidip asgari gösterdiği için keremi sorun yaşadılar, mesela 1.5m gösterseydi 5.5u kendi ödeseydi uefa o kadar sorun etmezdi

Ufuruyor yav, adam kulubuyle konusmadan menajerlerle is ceviriyor para basip. Basina is alacak muhakkak bu kafada.

Baskan olursa turkiye limiti TFF falan korur bunu, koruyabildigi kadar uefa ya karsi.CB kontagi ile transfer yapti herifler gecen sene.

Üfürme konusuna katılıyorum. Muhtemelen seçildiği andan itibaren baya şikayet alacak ama ffp gereği TFF de bir şey yapamıyor. İstediği kadar korumaya alsın bu arada ben seçileceğini sanmıyorum Aziz Yıldırım kazanır gibi geliyor bana

Genelde bizim eskileri toplarlardı bu sene biz yapıyoruz. Gedson, Duran napacaz yav böyle?

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

uefa'da imaj sözleşmesi yasak değil, sadece şu var kulüp gelirinin %60ı kadar harcama yapabilir diye bir kural var, imaj sözleşmesini tff yasakladı uefa değil

bu hıyar gidip asgari gösterdiği için keremi sorun yaşadılar, mesela 1.5m gösterseydi 5.5u kendi ödeseydi uefa o kadar sorun etmezdi

Kerem transferi yüzünden ceza almadılar mı Uefa'dan ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Üfürme konusuna katılıyorum. Muhtemelen seçildiği andan itibaren baya şikayet alacak ama ffp gereği TFF de bir şey yapamıyor. İstediği kadar korumaya alsın bu arada ben seçileceğini sanmıyorum Aziz Yıldırım kazanır gibi geliyor bana
TFF maks korur safiyi, saray baglantili adam cunku. Haciosman "bizim gibi sokakta buyumus degerli baskanimiz" falan der.

Bence de aziz yildirim kazanacak.

Ama ikiside 1 senelik olacaktir, ikisi de negatif aday. Safi para ve ayricalik saglayacak, aziz sike yapacak-turkiye fenere zorunludur, son kaledir algisi basacak klasik.

Bunlarin adaylarinin hic biri genel anlamda spora topluma faydali adam degiller maalesef.

Olabildigince yakin oy orani alirlar umarim. Boylece sezon ortasi gene istifa sesleri yukselir muhtemelen

Gedson Ocakta 28 oluyo yaw +4 kontenjana uysa bi nebze mantıklı diyeceğim de ayaksız Gedson bizde ilk 11 oyuncusu olamaz

Kerem transferi yüzünden ceza almadılar mı Uefa'dan ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Almadılar henüz, bütçeyi aştıkları için alacaklar, Kerem'in sözleşmesini düzelttiler, tff kurtardı bunları işi kitabına uydurdular, cezalar resmi haftaya açıklanacak

Kerem Benfica'da 1.2 kazanırken fbde asgari ücret gözüküyordu, bunu incelediler Uefa düzeltin dedi düzelttiler, Hacıosmanoğlu başta olduğu sürece bunların limiti falan yok yani boşa hayal kurmayalım

Biz İcardi'yi 6m açıkladık 4m de imaj hakkı vardı, tek tip sözleşme olayı sonrası 4m yi de kulüp ödedi, ardından Osimhen'i açıklarken 15+6(imaj sözleşmesini de kulüp ödeyecek diye açıkladık), fbyi bizim kadar zorlamıyorlar, o tek tip sözleşme bizim büyümemizi engellemek için yaratıldı

Genelde bizim eskileri toplarlardı bu sene biz yapıyoruz. Gedson, Duran napacaz yav böyle?

Kapasitemiz bu kadar ya elli m euro ya da buraya gelmis isimler. Çünkü diger takımların hedefi yok dunyada bir bizim var

Kapasitemiz bu kadar ya elli m euro ya da buraya gelmis isimler. Çünkü diger takımların hedefi yok dunyada bir bizim var
Çıkıp400 500 milyon eurodan bahsediyor kavukçu efendi. Boyle konusursan taraftar bi khepren bekler

Greenwood ve hakan ikisi de çöp futbolcular ligde totalde ikisi 10 golü gecemezler zaten ikisi de ne bir yunus ne de bir sara ederler çöp futbolcular fbden bir halt olmaz bu sene de.
Yine her zamanki gibi okan hoca zaten en iyisini bir şekilde bulup getiriyor ve kim olursa olsun katkı alıyoruz yine en iyi transferi yapacaklardır hiç enseyi karartmayi gerek yok super transferler yapıyoruz biz zaten her sene her aldığımız tutar

Bazıları her şeye böyle yorumlar bekliyor sanırım, engelleme falan da bildikleri yok yani oradan yok saya basıp gecebiliyorsunuz her şeye de bu kadar yukselmeyin bırakın isteyen istediğini yazsin ya icazet mi alsin millet şu bu oyuncu hakkında bir şey yazabilir miyim diye , tmm yani böyle yazarız kandiririz kendimizi sürekli

Kız gedsonu alalim helal dursun

İcardiye uğurlamayı yapıp krallar gibi göndermeliydik şimdi 1 hafta sonra adam gelip imzalasa Tarık Çamdal muamelesi görecek taraftardan çok sıkıntılı bir süreç. İnsallah teklifi kabul etmez de zirvede bırakır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt