Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav arkadas adam parasina bakar bizim taraftardaki tepkiyide anlamiyorum. Kimse sizin kadar Galatasarayli degil anlayin bunu. Yarin bi gun Barista gider baskasida gider buna alisin. Hayat sizin dusundugunuz gibi degil. Herkes parasinda. Arda Turan ile ayni kefeye koymasin su adamlari

hanoglunu cok dusunuyorsunuz

Adam gelmis 33 yasina, tek derdi son kez 4 senelik yagli kontrat kapiyim derdinde

Moderatör tarafında düzenlendi:
John Duran'ı açıklayın artık bu transferin Icardi ile ne bağlantısı olabilir yaw

Her sene bunu diyoruz ama bu sene şampiyon olursak şikecilerin atacak kurşunu kalmayacak muhtemelen. Bu sene limiti ffpyi falan delip yapabilecekleri maksimum transferi yapacaklar bunun ötesi yok artık üstüne şampiyon olamazlarsa uefadan gelecek cezayla birlikte tepe taklak giderler. İnsalllah ligi geçen seneki ligi lay lay lom modunda oynamayız da 1 sene daha şampiyon olabiliriz.

3-4m a bi tane yedek kulübesini ısıtacak yerli al bari onu konuşalım dursun.

Can Uzun, Zeki Çelik,Deniz Gül ve Aral Şimşir i derhal kadroya monte edelim

Biz İcardi'yi 6m açıkladık 4m de imaj hakkı vardı, tek tip sözleşme olayı sonrası 4m yi de kulüp ödedi, ardından Osimhen'i açıklarken 15+6(imaj sözleşmesini de kulüp ödeyecek diye açıkladık), fbyi bizim kadar zorlamıyorlar, o tek tip sözleşme bizim büyümemizi engellemek için yaratıldı
İmaj hakkını kulüp ödemek zorunda değil, kulüple anlaşma içerisinde geçmesi gerekiyor, Kerem’deki mevzu 0 maaş üstüne 7 imaj hakkının hayatın olağan akışına aykırı olmasıydı.

4+2 olsa o 2yi safi istediği yerden ödesin birşey olmazdı.

Biz de hem Icardi hem Osimhen’de sponsorlara ödettik çoğu kısmını.

Biz İcardi'yi 6m açıkladık 4m de imaj hakkı vardı, tek tip sözleşme olayı sonrası 4m yi de kulüp ödedi, ardından Osimhen'i açıklarken 15+6(imaj sözleşmesini de kulüp ödeyecek diye açıkladık), fbyi bizim kadar zorlamıyorlar, o tek tip sözleşme bizim büyümemizi engellemek için yaratıldı
Anlatilan fb limitten dolayi para cezasi yedi limit asimina devam ederlerse cezalar katlanacak.fb nin transfer yapmasi sadece sampiyonluk icin cezadan kacamayacaklar.Bence Aziz Yildirim bu konuda daha ayagi yere basiyor onun gelmesini istemem.Safi gelirse anlastim dedigi oyuncularin kacini getirecek goruruz getiremeyince taraftarda arkasinda durmaz.

Yav arkadas adam parasina bakar bizim taraftardaki tepkiyide anlamiyorum. Kimse sizin kadar Galatasarayli degil anlayin bunu. Yarin bi gun Barista gider baskasida gider buna alisin. Hayat sizin dusundugunuz gibi degil. Herkes parasinda. Arda Turan ile ayni kefeye koymasin su adamlari
bu taraftar arda turana da yapmadığını demediğini bırakmadı ,bu camiada gsli olan az değer görür şımarık taraftar tarafından

Yanlış transfer olur. Gedson'un 8 no için tekniği ve oyun kurması bana göre yetersiz. Gedson yerine her türlü Sara'yı tercih ederim. Gedson'un bize ekstra güç katacağını düşünmüyorum. Bize lazım olan Sangare(Lens) vb. gibi Gedson'un üst model versiyonları.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yunusun attığı golü cuzun atsa şimdi niye 60 milyon vermiyoz yangını başlamıştı heralde:asd:
Yunus bizde yeteri kadar hakki verilmeyen hak ettigi degeri goremeyen bir oyuncu.Her sene yaptigi asist gol katkilarina bakarsak ve oynadigi oyuna bakarsak Turkiyenin en yaratici 1-2 futbolcusundan biridir.Can Uzuna gelirsek Can Uzun potansiyel yaraticiliktan cok skor katkisi yapar.Alacaksak da beklenti boyle olmali.

Gedsonu yabancı sınırının olduğu senaryoda yedek klübesi için isterim takım oyundan düştüğü zaman sokarsın oyuna ikili mücadeleye girer dinamizm katar onun haricinde pek bir işe yaramaz. Pas becerisi, oyun bilgisi zayıf bir adam, 6 numara oynayacak sertliği fiziksel gücü de yok sal sahaya koştursun profilinde bir topçu bizim Nhaga da 1 level atlasın oynar Gedson kadar

hiç boşuna bok sürmeyelim adam karaktersizin teki belli ki ama dünyada daha başkan olmadan lewa greenwood suarez merih hakan alacak kaç kişi vardır bir tane şöyle başkanımız olmadı bizim vizyonsuz hala icardi ile uzatma peşinde o olmazsa mahkemeye verdiği duranı getirecek
Sizin hic utanmanizda yok yemin ederim

hiç boşuna bok sürmeyelim adam karaktersizin teki belli ki ama dünyada daha başkan olmadan lewa greenwood suarez merih hakan alacak kaç kişi vardır bir tane şöyle başkanımız olmadı bizim vizyonsuz hala icardi ile uzatma peşinde o olmazsa mahkemeye verdiği duranı getirecek
:LOL:

Sadece gülünecek bir yorum
Ben de öyle yaptım

Kislyak alin. Sangare alin gibson yah alin silas andersen alin Avdullahu vb alin. Torreira gönderin formundan bagimsiz sevmiyor da degilim satmayı da genc almayi da bilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt