Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson isteyenin kendine saygısı yoktur gitsin o şerefsiz çay içsin çalhandan sa bir farkı yoktur yapılan şerefsizliğli unutmayın Rize’ye gidip oynayacak kadar kin beslemiş köpek herif bize

Bernardo+Brunodan birtanesi
Thuram+Fofona dan birtanesi
Leao ve yedek forvet birde olursa stoper yeterli

Bernardo+Brunodan birtanesi
Thuram+Fofona dan birtanesi
Leao ve yedek forvet birde olursa stoper yeterli
Thuram
Bruno
Leao

Listede ilk sıra ve en imkansızı bruno.hoca da beklentiyi kesmiş,benim duyduğum

Thuram gecen şubattan beri hocanin ilk önceliği

Bana kaynak maynakta sormasınlar

La gazetta ne yazıyorsa dogru iste

10+4 olacağı geçen seneden belli hadi diyelim kulis tarafında konuşmalar değişeceğine yönelik ama net bir şey yok sen yine 2 plan yapman gerekir birini tamamen sallamaman lazım.

A planı- 12+2'ye göre yaparsın
B planı- 10+4'e göre yaparsın.

Bunların dışında 10+4 olduysa Saibari alma imkanın varsa Icardi'ye güle güle dersin onun yerine Saibari'yi alır geçersin mantıken şimdi Icardi yüzünden Saibari olmadı diye düşünmemiz gerekiyor.

Şunu anlamıyorum bu adamların işi gücü planlama üzerine değil mi birden çok alternatif yaratmak zorunda değiller mi niye her seferinde mağdur edebiyatı oluşturup bahanelere sığınılıyor.

Ne yazık ki bizim ülkede icraatten çok bahane üretmek daha kolaylarına gidiyor.

Yabancı kontenjanı neden abartılıyor hala anlamış değilim ? Bizim 10 numara dışında eksik mevkimiz yok o da İcardi yerine doldurulabilir

Bizim var olan zaten kaliteli ama doymuş oyuncu grubunu revize edip güçlendirmeye ihtiyacımız var.

Örnek olarak Davinson dan çıkabiliyorsan daha iyi stoper al
Sara’ dan çık daha iyi orta saha al
Sallai ve Jakobs dan çıkıp daha üst düzey sağ sol bek al gibi. Zaten bu oyunculardan çıkmadan yerine yenisini getiremezsin

Bu yabancı kontenjanı saçma sapan sakız ediliyor, İcardi den boşalan kontenjana 10 numara eksiğini kapat daha sonra iyi teklif gelip gönderebildiğin yabancının yerini daha iyisiyle doldur bu kadar basit

1780827483756.webp

gibi nöbet

Renktaş bu herif çok kaçak oynuyor. Fm’de çok iyi yükseliyordu, merakımdan kendisi hakkında yapılan detaylı analizleri izledim. Kaçak oynuyordan kastım fiziğe vs bakınca hiç öyle durmuyor ama çok yumuşak bir oyuncu
Bu sene bir kaç maçta denk geldim kendini geliştirmiş ikili mücadelelerde aksine bazen fazla sert hatta😀 izlerken diyordum bizim ligde çok kart verirler diye şu piyasada her türlü işimizi görür yav

gedsonun en büyük hatası paragöz bir herif olmasından kaynaklanıyor
kariyer yönetimi de hep bu minvalde ilerledi zaten
yoksa ngahanın yaşında benficada çılgın esiyordu bizim maçta top diye oynamıştı bizimkileri hatırlarsanız ordan da totnım yaptı sonrasında zaten
daha kariyer odaklı ilreleseydi illa ki premier ligde totnım olmasada daha alt takımlarda kendini geliştirip devam ederdi ama o yaşta kazanamayacağı paraları tr de çok rahat kazandı tabi keza şimdi rusya yapmasıda bu yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt