Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam Eylül ayında bizi beklemiş son güne kadar kovalamış demişiz ki seni devre arasında alacağız sen 4-5 ay orada dayan.

Sonrasında devre arası olmuş bir anda almamak için Benfica'ya saçma sapan teklifler vermeye başlamışız ufak ufak fiyat arttırıyoruz.

Beşiktaş'ın yaptığı teklifi hayli hayli yapabilirdik biz 10 m euro civarında verirken o dönem %%50'sine 8 m euro verdiler. Hatta bizim için daha karlı olurdu çünkü zaten oyuncu burada mutlu kolay kolay tekrardan satılmazdı.

Adam bizim için her şeyi yaptı ben Gedson'da 1 gram suç görmüyorum eğer Eylül'de bekleyip Ocak başında atsa anlarım ama Ocak ayında da bekledi.

Teklif vermemişiz bekle demişiz burda suç bizde kabul.

Mesele burdaki topraklara ayak bastıktan sonra başlıyor zaten. Şimdi o dönem Gedson Beşiktaş için yanmıyordu Beşiktaş Gedson için yanıyordu. Gelip ilk etapta beşiktaş forması giymedi.

Beşiktaşa şu durumda ben ve rizespor ne alaka ben oynamam diyebilirdi. 6 ay ya başka bi yere giderdi yada beşiktaş kendisine kontenjan açardı. Suçsuz demek fazla hafif kalıyor.

Dura dura dura dura dura Duran ağabey, Duran ağabey
Paraları yedin
Duran ağabey
Duran ağabey
Muradını alasın
Duran ağabey
Duran ağabey
Hurilere kalasın
Duran ağabey
Duran ağabey

Adam Eylül ayında bizi beklemiş son güne kadar kovalamış demişiz ki seni devre arasında alacağız sen 4-5 ay orada dayan.

Sonrasında devre arası olmuş bir anda almamak için Benfica'ya saçma sapan teklifler vermeye başlamışız ufak ufak fiyat arttırıyoruz.

Beşiktaş'ın yaptığı teklifi hayli hayli yapabilirdik biz 10 m euro civarında verirken o dönem %%50'sine 8 m euro verdiler. Hatta bizim için daha karlı olurdu çünkü zaten oyuncu burada mutlu kolay kolay tekrardan satılmazdı.

Adam bizim için her şeyi yaptı ben Gedson'da 1 gram suç görmüyorum eğer Eylül'de bekleyip Ocak başında atsa anlarım ama Ocak ayında da bekledi.
%50sine 6 verdiler, tm’ye bakıp total rakamı ikiye bölmeyelim.

Bizden istenen de 8-9 bons %20 sonraki satıştan paydı. Burak Elmas almadı.

Biz almayınca tjkye gittiler onlar da sene sonu için teklif geçerli dediler, adam kadroya bile alınmıyordu orada.

Böyle olunca da Ahmet Bulut isimli tip 6 ay Rize’ye götürdü.

Esas suçlu diyemeyiz ama gr hata yok falan saçma, Rize bu zamana kadar özel uçakla kimin şovunu yapmış, bize nazire olsun diye bununkini yaptı.

Yerine aldığımız da Pulgar, gören de bir zik sanar.

Teklif vermemişiz bekle demişiz burda suç bizde kabul.

Mesele burdaki topraklara ayak bastıktan sonra başlıyor zaten. Şimdi o dönem Gedson Beşiktaş için yanmıyordu Beşiktaş Gedson için yanıyordu. Gelip ilk etapta beşiktaş forması giymedi.

Beşiktaşa şu durumda ben ve rizespor ne alaka ben oynamam diyebilirdi. 6 ay ya başka bi yere giderdi yada beşiktaş kendisine kontenjan açardı. Suçsuz demek fazla hafif kalıyor.
Adam zaten beklemiş almamışsın sene sonuda olsa almayacaksın.

1 kez istemiş olmamış 2 kez istemiş olmamış 3 kez yine bekle diyorsun almak için tonla sürecin vardı koca bir yaz ve üstüne ocak ayı bunlarda almayıp sene sonunu neden beklesin ki kariyeri açısından doğrudur yanlıştır tartışılır belki orada çok mutsuzdu ilk fırsatta Benfica'dan kaçmak istedi.

Mesela Galatasaraylı diye konuşulan Hakan Çalhanoğlu'ndan 100000 kat fazla karakter koymuştur.

Gedson isteyenler Torreira+Gedson ile nasıl bir orta saha kurgusu hayal ettiklerini söylesinler, ona göre konuşalım.

Önlerine bir 10 numara koysan, ikisi de alan kontrolü yapabilecek adam değil, rakip takımlar geçiş manyağı yapar, Lemina' yı ararız.

Torreira' nın yanına bir 6 koyup, Gedson' u 8.5 gibi kullanmak tek seçenektir ama o zaman da skor yönünden kısır bir hat olur; kanatlar çok skorer olmalı, eldekiler pek öyle değil.

Gedson elbette kaliteli futbolcu, zamanında BJK ye gitmesinde de beis yok; biz tercih etmeyip Torreira' yı getirdik, profesyonel futbolcu olarak aldığı en iyi teklifi değerlendirdi doğal olarak.

Hep diyorum; farklı tipte oyuncular olsa da Gedson Torreira' nın muadilidir bizim oyun formatında. Torreira gitmiş olsaydı kesinlikle alınsın isterdim.

Adam zaten beklemiş almamışsın sene sonuda olsa almayacaksın.

1 kez istemiş olmamış 2 kez istemiş olmamış 3 kez yine bekle diyorsun almak için tonla sürecin vardı koca bir yaz ve üstüne ocak ayı bunlarda almayıp sene sonunu neden beklesin ki kariyeri açısından doğrudur yanlıştır tartışılır belki orada çok mutsuzdu ilk fırsatta Benfica'dan kaçmak istedi.

Mesela Galatasaraylı diye konuşulan Hakan Çalhanoğlu'ndan 100000 kat fazla karakter koymuştur.

Sene sonu seni beklemeyip beşiktaşın kayığına binip Rizesporu işin içine katıp seni rezil etme konusunda işin başrol oyuncusu oldu mu ? Oldu.

Suçsuz olduğu bi durum yok.

Rizesporda Ocak-Mayıs arası oynayıp küme düşeceğine Portekiz orta sıra takımında oynayıp sene sonu beni bekleseydi.

Yabancı kuralı olmasa çoktan Vini jr'da bitmişti, 10+4 sonrası kural yüzünden transferde aksamaya başladık.

Şu habere gerçekten inanan çıkar mı acaba? Bayern ile görüşen adamı nasıl bitiriyorsun sen? Aynı herifler Gedson haberi de yapıyor bu arada hayırdır yabancısı sınırı mı değişti mesela?

%50sine 6 verdiler, tm’ye bakıp total rakamı ikiye bölmeyelim.

Bizden istenen de 8-9 bons %20 sonraki satıştan paydı. Burak Elmas almadı.

Biz almayınca tjkye gittiler onlar da sene sonu için teklif geçerli dediler, adam kadroya bile alınmıyordu orada.

Böyle olunca da Ahmet Bulut isimli tip 6 ay Rize’ye götürdü.

Esas suçlu diyemeyiz ama gr hata yok falan saçma, Rize bu zamana kadar özel uçakla kimin şovunu yapmış, bize nazire olsun diye bununkini yaptı.

Yerine aldığımız da Pulgar, gören de bir zik sanar.
Doğru adminim rakam konusunda yazdığınız gibiydi siz yazınca daha net hatırladım.

O dönem almamak ağır saçmalıktı Morutan + Cicaldau'ya verilen paralara bakınca daha büyük saçmalık olmuştu bu adamlara bu paraları verip Gedson vermemek akıl tutulması ki Gedson son dönemine doğru baya formda tutmuştu özellikle beşiktaş maçı inanılmaz oynamıştı.

Günün sonunda bu kadar istediğimiz oyuncu bize olmayıp rakibe olunca illa ki Rize'ye verseler de kendilerinde kalsada gönderme işinin dibine vuracaklardı. Orada direk beşiktaş yönetimine yazar belki Gedson bu işin içinde olmak istemezdi sözleşmeli oyuncuları olduğu için seçme şansı olur mu bilemedim ama çalımlarda hep oluyor futbolun doğasında var.

Pulgar zaten ayrı skandaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt