Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Ne anlatıonGs transferde meme yaptı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne anlatıonGs transferde meme yaptı
Diğeri de Kerem mi Emre Belözoğlu mu?Cimbomlu olduğundan şüphe etmedigim iki kişi varsa biri Gedsondur
Adam Eylül ayında bizi beklemiş son güne kadar kovalamış demişiz ki seni devre arasında alacağız sen 4-5 ay orada dayan.
Sonrasında devre arası olmuş bir anda almamak için Benfica'ya saçma sapan teklifler vermeye başlamışız ufak ufak fiyat arttırıyoruz.
Beşiktaş'ın yaptığı teklifi hayli hayli yapabilirdik biz 10 m euro civarında verirken o dönem %%50'sine 8 m euro verdiler. Hatta bizim için daha karlı olurdu çünkü zaten oyuncu burada mutlu kolay kolay tekrardan satılmazdı.
Adam bizim için her şeyi yaptı ben Gedson'da 1 gram suç görmüyorum eğer Eylül'de bekleyip Ocak başında atsa anlarım ama Ocak ayında da bekledi.
Durana aldik miDura dura dura dura dura Duran ağabey, Duran ağabey
Paraları yedin
Duran ağabey
Duran ağabey
Muradını alasın
Duran ağabey
Duran ağabey
Hurilere kalasın
Duran ağabey
Duran ağabey
Diğeri de Kerem mi Emre Belözoğlu mu?
%50sine 6 verdiler, tm’ye bakıp total rakamı ikiye bölmeyelim.Adam Eylül ayında bizi beklemiş son güne kadar kovalamış demişiz ki seni devre arasında alacağız sen 4-5 ay orada dayan.
Sonrasında devre arası olmuş bir anda almamak için Benfica'ya saçma sapan teklifler vermeye başlamışız ufak ufak fiyat arttırıyoruz.
Beşiktaş'ın yaptığı teklifi hayli hayli yapabilirdik biz 10 m euro civarında verirken o dönem %%50'sine 8 m euro verdiler. Hatta bizim için daha karlı olurdu çünkü zaten oyuncu burada mutlu kolay kolay tekrardan satılmazdı.
Adam bizim için her şeyi yaptı ben Gedson'da 1 gram suç görmüyorum eğer Eylül'de bekleyip Ocak başında atsa anlarım ama Ocak ayında da bekledi.
Subliminal mesaj mı var hocam yapma inanırım.uzun yazmayalım
Adam zaten beklemiş almamışsın sene sonuda olsa almayacaksın.Teklif vermemişiz bekle demişiz burda suç bizde kabul.
Mesele burdaki topraklara ayak bastıktan sonra başlıyor zaten. Şimdi o dönem Gedson Beşiktaş için yanmıyordu Beşiktaş Gedson için yanıyordu. Gelip ilk etapta beşiktaş forması giymedi.
Beşiktaşa şu durumda ben ve rizespor ne alaka ben oynamam diyebilirdi. 6 ay ya başka bi yere giderdi yada beşiktaş kendisine kontenjan açardı. Suçsuz demek fazla hafif kalıyor.
Forumda Fenerbahçe espor oyuncuları cirit atıyorgs forumu değil hain yuvası
Çay içenler özür bekliyor.Gedson, Rize'de çay içebilir. Nasıl mideniz kaldırıyor tebrik ediyorum sizi
İsim alalımgs forumu değil hain yuvası
Adam zaten beklemiş almamışsın sene sonuda olsa almayacaksın.
1 kez istemiş olmamış 2 kez istemiş olmamış 3 kez yine bekle diyorsun almak için tonla sürecin vardı koca bir yaz ve üstüne ocak ayı bunlarda almayıp sene sonunu neden beklesin ki kariyeri açısından doğrudur yanlıştır tartışılır belki orada çok mutsuzdu ilk fırsatta Benfica'dan kaçmak istedi.
Mesela Galatasaraylı diye konuşulan Hakan Çalhanoğlu'ndan 100000 kat fazla karakter koymuştur.
Yabancı kuralı olmasa çoktan Vini jr'da bitmişti, 10+4 sonrası kural yüzünden transferde aksamaya başladık.
Yeni furya bu he. Amiri’ye bunu da imza aşamasına getirmişiz.
gs’de zaten haziran oyunda en önemli transferlerini bitirmesiyle meşhurdurSanki takımda 22 tane yabancı var
Doğru adminim rakam konusunda yazdığınız gibiydi siz yazınca daha net hatırladım.%50sine 6 verdiler, tm’ye bakıp total rakamı ikiye bölmeyelim.
Bizden istenen de 8-9 bons %20 sonraki satıştan paydı. Burak Elmas almadı.
Biz almayınca tjkye gittiler onlar da sene sonu için teklif geçerli dediler, adam kadroya bile alınmıyordu orada.
Böyle olunca da Ahmet Bulut isimli tip 6 ay Rize’ye götürdü.
Esas suçlu diyemeyiz ama gr hata yok falan saçma, Rize bu zamana kadar özel uçakla kimin şovunu yapmış, bize nazire olsun diye bununkini yaptı.
Yerine aldığımız da Pulgar, gören de bir zik sanar.