Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu veri doğru sonuç vermez. Birisinin takımı topu rakibe veriyor ve sürekli defansta kalıyorken yani daha fazla defansif aksiyonu oluyorken. Diğerinin takımında olay tam tersi oluyor. O yüzden bir sonuç vermez bence.

soyle bir takim one cikan ozelliklerine baktim da torreira yollamiyorsak almamizin cok anlami yok

10 numaraya baba transfer lazım 19 yaşında çocuk Messi olsa gene kaldıramaz o yükü. Oraya oyun bilgisi, tecrübesi yüksek takımın hücumu yönetecek kalibrede bir adam lazım

Joao Gomes ise gerçekten enteresan bir adam, mesela Torreira 'nın bu sene Türkiye 'de yaptıkları ve Joao Gomes 'in Premier Lig 'de yaptıklarını kıyaslayım
Joao Gomes maç başına 13 savunma katkısı yapmış Torreira 4
Joao Gomes bu sene maç başına 3.4 tackle yapmış Torreira 2
Joao Gomes maç başına 6 top kazanmış Torreira 4
Joao Gomes maç başına 1.4 dribling yapmış Torreira 0.3
Joao Gomes maç başına 7.2 ikili mücadele kazanmış Torreira 3.6

Yani aslında işin defansif tarafıyla sivrilen mücadeleci bir oyuncu arıyorsak Joao Gomes Torreira 'ya göre çok daha uygun bir oyuncu bizim için. Tabii Torreira artık 30 yaşına geldiği için çok fazla düştü bu sayılar yoksa Torreira 'da 25 yaşındayken benzer sayıları veriyordu

Herif forumu okuyup haber yapıyor. Adminler bunu yasaklasak artık yav.

Portodan wonderkid alabileceğimizi düşünmüyorum. Gerçi en son Brumayı almıştık böyle o da Portekizin wonderkidiydi baya şaşırmıştım o transfere
Hocam onda Avrupa gençler şampiyonası sırasında sportingin elinden, bir İngiliz takımı sanırım katakulli yaparak almaya çalışmisti. Bizimkilerde kulübü ile iletişime geçip teklif yapmıştı. Onlarda bu davranıştan ziyade bize vermişlerdi. Tabi yine zamanına göre iyi bir bonservis karsiligi

Gencken bir bok yapmadi dedin ben de sana istatistiklerini gosterdim ki istatistikler disinda da oldukca faydali bir profildi her zaman .. Ligde 2 sezon ustuste 25 gol katkisi yapmis forvete bir bok yapmadi diyorsun ..
O kisim patlayinca da simdi maliyet kismini soyluyorsun ..Muriqin maliyeti dusuk diyen oldu mu varsa oyle bir yorum goster bana .. Genel olarak lig icin iyi transfer denmis ki haklilar zaten..Goren de Osimhenle falan kiyaslandi zannedecek...

Hayali bir senaryo kurup onun ustunden yaftalama yapiyorsun ..
Yapmadı zaten ben faydalı bir oyuncu olduğunu da dusunmuyorum standart bir oyuncu
Senin vizyonun düşükse ben napim.
Iyi oyuncu diyorsan bak Sorloth
Ligin içinden gecti
Vedat klasik oyuncu sağa sola top indiren koşan
Okadar
Kendi takımıma da istemem
Başakşehir de ki Elder Smudrov Muric ten Daha faydalı topçu .
İnşallah hep bu ayar muric gibi üst sınırı belli topçular alirlar

soyle bir takim one cikan ozelliklerine baktim da torreira yollamiyorsak almamizin cok anlami yok
Olabilir oyuncuyu pek bilmiyorum. Ben orada Andre'yi biliyorum. Geçmişte de bize yazılmıştı o temiz bir 6 no, iyi de oyuncu. Ama işte benim istediğim uzun boylu, uzun bacaklı, alan kaplayan adam değil.

SmartSelect_20260607_232338_Samsung Browser.webp

19 yaşında 168 :crushed:

Büyür mü acaba daha bu, saç kesimiyle de scooby doo daki uzun avele benziyor kimdir bu sato

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt