Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbrahim Maza ile ilgimiz var mı acaba, gerçi ben Akliouche ile ilgilendiğimizi düşünüyorum Monaco ile ilişkiler de iyiyken

hocayla iyi kötü bir pres futbolu tutturmuşken o oyuna yatkın orta saha seçmek lazım
fizikli olsun, teknik olsun vs derken kaliteli olsa bile hocanın kullanamayacağı bir adam bizi zora sokar.
torreira'nın pili bitme emareleri gösterirken onun presçiliğini devam ettirebilecek birini bulmak lazım. diğer özellikler ikinci planda.

Bu Hakan ve menajeri de baya safmış he açıklama yapmasa seçim sonrasını beklese yine kıvırırdı bizi seçim malzemesi yaptılar biz kampta olduğumuz için açıklama yapmadık vs diye.

Can uzun’un bize transfer olmasini isterim yardimci forvet olarak kullanabiliriz cünkü can icin bence dogru pozisyon o bölge ama bahsedilen rakamlar kesinlikle sacma

O paralari vermek dogru olmaz

Ugurcan örnegi verenler var mesela ama ugurcan senelerce trabzonspor da cok iyi isler yapti,bize transfer oldugunda katki saglayacagi asagi yukari belliydi

Can ise henüz genc ve gelistirmesi gereken seyler var,ne verecegi belli degil bu yüzden bahsedilen paralari vermemek lazim bence

Hakanın dönüşü yok muhtemelen azize yamanmaya başlamıştır. O karaktersiz damgasını yedi artık sonuna kadar gitmek isteyecektir

soyle bir takim one cikan ozelliklerine baktim da torreira yollamiyorsak almamizin cok anlami yok
Şimdi istatistiklerine falan baktım da dediğin gibi hatta ekstra özelliği dripling özelliği de var gibi gözüküyor. Eğer Torreira gibi istikrarlıysa hemen alalım. 25 yaşında yanına Sara'yı satınca uzun, pas özelliği iyi olan bir 6 koyarsın öne de iyi bir oyuncu ile güzel bir kurgu olur. Rotasyonda yorgun olmayan bir Torreira da büyük güç demektir. Lakin kendisi hakkında biraz haberlere baktım da 30-40 deniyor bonservis için.

hocayla iyi kötü bir pres futbolu tutturmuşken o oyuna yatkın orta saha seçmek lazım
fizikli olsun, teknik olsun vs derken kaliteli olsa bile hocanın kullanamayacağı bir adam bizi zora sokar.
torreira'nın pili bitme emareleri gösterirken onun presçiliğini devam ettirebilecek birini bulmak lazım. diğer özellikler ikinci planda.
boşuna gedson haberleri çıkmaya başlamadı

eveeeeet şimdi net bir soru

40 milyon € bonservis 6-7 milyon € maaş ile thuram mı
20 milyon € bonservis 2.5 milyon € maaş ile gedson mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt