- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Duranın kaderinde varız.cokta şeye yapmayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuş sergen duran bizle beraber yükselişe geçiyor muDuranın kaderinde varız.cokta şeye yapmayin
Eyupcan çok yetenekli ama çalışkanAziz başkanım ilk iş olarak 12+2 geri döndürse çok iyi olacak
Adamlar kimi beğensem istiyor, atletico baya anlıyor bu iştenJoao Gomes olaganustu bi transfer olurdu ama 42m verip Atletico aldi falan gibi haberler okudugumu hatirliyom
Hala hakan savunuyorlar ya inanılmaz bir ikili. Keşke hakan ile beraber fenere transfer olsa da kurtulsak.
Ben karakterinden dolayi gelmesin diyorum zaten, yoksa kötü topcu degil asla. Yillik 10‘dan asagisina da oynamaz bence, herifin tek derdi para.Yav söylenen o. Biz de yıllık 10 alacaksa gelmesin deriz zaten.
Ben sorayım u23 kim gelecek sence
ya da sen anlamiyorsunAdamlar kimi beğensem istiyor, atletico baya anlıyor bu işten
Dogru, Dortmund‘da az kalsin saglik kontrolünden gecemiyordu adamMurat Aşık:
“O zaman ben size bir tüyo vereyim. Guirassy çok iyi oyuncu fakat sağ dizi problemli. Bak ben bugünden söyleyeyim iki başkan adayına da..
Demis gecenlerde bu herif
bu doğru mu
Sakatlik dogrumu bilmiyorum da bunu demisti videosunu gormustum.Murat Aşık:
“O zaman ben size bir tüyo vereyim. Guirassy çok iyi oyuncu fakat sağ dizi problemli. Bak ben bugünden söyleyeyim iki başkan adayına da..
Demis gecenlerde bu herif
bu doğru mu
Atletico Madrid ya da Roma gibiGrenwood u bız nıye almıyoz