Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muani geliyorsa sallai veya lemina gidiyor demektir. 10 + 4 kadroda yer yokMuani vs duran diye secenek mi olur. Muani geliyorsa al geç
Ben icardi yerine diye düsünmustum. Kanatta oynayabiliyor olmasi sebebiyle oyle pek yedek kalacagini dusunmuyorum oynar baya gelirseMuani geliyorsa sallai veya lemina gidiyor demektir. 10 + 4 kadroda yer yok
Temmuzun ilk haftasına kadar isim netleşmez bilehaziranda ne transferi kardesm iyi gecelr
Aziz yıldırım 2 haftaya tüm transferleri bitireceğim demişhaziranda ne transferi kardesm iyi gecelr
2 forvetAziz yıldırım 2 haftaya tüm transferleri bitireceğim demiş
u23 zımba boyikinci forvet kim yaw
1 daha kadro kurma.
fb soyadını şimşiroğlu yapıp transfer edebilirAral Şimşirin soyadı oğlu ile bitmiyor neden hala almıyorum bu cocuğu
Bu yanlış zihniyet bence bizim herşeyden onceKulübü 50 milyon istiyor + oynadığı yerde Sane var. Önce orta sahayı stoperi falan çözelim de Greenwood gibi oyuncular en son düşünülecek oyuncular.
Nerde oynatacağız ki? Forvet arkası olarak diyorsan tam bir forvet arkası değil orda oynayınca verimi düşüyor. Bize net bir forvet arkası lazım Bruno Fernandes, Dani Olmo, Baumgartner gibi. Yoksa Greenwood'un topçuluğuna kimsenin bir itirazı yok Sane olmasa direkt isterdim takıma.Bu yanlış zihniyet bence bizim herşeyden once
Skor üretecek bireysel yeteneğe ihtiyacımız var
Tek bir oyuncu alacak olsam Greenwood tarzı birini alırım
Yunus harici bir tane yaratıcı oyuncumuz yok.
Zaten Sane yerine değilde Sara veya Yunusun oynadığı yere almak lazım
sane çok mu elzem bir adam ki antalya şampiyonluk maçında takımın skora ihtiyacı varken bile devrede oyundan alınacak kadar leş atıyor çoğu zaman istikrar yok ki greenwoodla falan mukayese edilecek bi tarafı da yok 10 maçın 2 sinde iyi oynayacağına sonradan girsin maç kurtarmaya çalışsın daha iyiNerde oynatacağız ki? Forvet arkası olarak diyorsan tam bir forvet arkası değil orda oynayınca verimi düşüyor. Bize net bir forvet arkası lazım Bruno Fernandes, Dani Olmo, Baumgartner gibi. Yoksa Greenwood'un topçuluğuna kimsenin bir itirazı yok Sane olmasa direkt isterdim takıma.