Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok buyuk bi yetenek gerçekten ve dedikleri gibi a takim formasi giyebilir kisa zamanda

Ali Yavasin torunu,Ali Yavaş ve Fatih hoca kanka 30 senedir

Okan Buruk Ali Yavasi cok iyi tanıyor.O yüzden çocuk yildiz olacak

Duran'dan daha kaliteli U-23 forvet bulmak çok zor helede bu maliyetlerle, Tabiki oyuncuyu iyi yönetebilmek lazım burada da Okan hoca faktörü ile katkı alınır diye düşünüyorum. Bence denenebilir Batshuayi'den iyi katkı almıştık yarım devre Duran'da benzer efekti sağlayabilir. Tam randımanlı bir Osimhen-Duran forvet ikilisi tüm hedefler için çok uygun. Duran çift forvete de uyar ön alan baskısına da ayrıca atletik özellikleri de yeterli.

Dünya Kupası bitmeden kimse oyuncusunu satmaz, ilgilendiğimiz oyuncular da değerine değer ekler. 30 milyonluk oyuncu olur sana 50 milyon. Sonra Eylül'ün başı Dzemaili + Pandev ayarında oyuncular görürüz panik transferi olarak.

1780870066104.webp

Evet aykut olmuş galiba hoca.

Daha ne rüyalar göreceğim acaba

Bu gedson piçini de ruyamda gördüm ama kötü bi forma ile gördüm 6 gun once(forma kirli ve camurluydu)

Muhtemelen kendisi dönmek istedi ama sıcak bakmamisiz.

Kulübü 50 milyon istiyor + oynadığı yerde Sane var. Önce orta sahayı stoperi falan çözelim de Greenwood gibi oyuncular en son düşünülecek oyuncular.
Bu yanlış zihniyet bence bizim herşeyden once
Skor üretecek bireysel yeteneğe ihtiyacımız var
Tek bir oyuncu alacak olsam Greenwood tarzı birini alırım
Yunus harici bir tane yaratıcı oyuncumuz yok.
Zaten Sane yerine değilde Sara veya Yunusun oynadığı yere almak lazım

Sergen alt yapıdan övdüğün oyuncularda 10 senedir bir tanesi A takıma monte edilmedi. Israrla da vazgeçmiyorsun yav. :D

Bu Greenwood aklandı mı da bu kadar para eder oldu tekrar?

Bu yanlış zihniyet bence bizim herşeyden once
Skor üretecek bireysel yeteneğe ihtiyacımız var
Tek bir oyuncu alacak olsam Greenwood tarzı birini alırım
Yunus harici bir tane yaratıcı oyuncumuz yok.
Zaten Sane yerine değilde Sara veya Yunusun oynadığı yere almak lazım
Nerde oynatacağız ki? Forvet arkası olarak diyorsan tam bir forvet arkası değil orda oynayınca verimi düşüyor. Bize net bir forvet arkası lazım Bruno Fernandes, Dani Olmo, Baumgartner gibi. Yoksa Greenwood'un topçuluğuna kimsenin bir itirazı yok Sane olmasa direkt isterdim takıma.

Nerde oynatacağız ki? Forvet arkası olarak diyorsan tam bir forvet arkası değil orda oynayınca verimi düşüyor. Bize net bir forvet arkası lazım Bruno Fernandes, Dani Olmo, Baumgartner gibi. Yoksa Greenwood'un topçuluğuna kimsenin bir itirazı yok Sane olmasa direkt isterdim takıma.
sane çok mu elzem bir adam ki antalya şampiyonluk maçında takımın skora ihtiyacı varken bile devrede oyundan alınacak kadar leş atıyor çoğu zaman istikrar yok ki greenwoodla falan mukayese edilecek bi tarafı da yok 10 maçın 2 sinde iyi oynayacağına sonradan girsin maç kurtarmaya çalışsın daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt