Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.501
- 14.474
- 1.398
sen böyle dediysen mizahı bıraktım FerhatımMizaha ara versen daha iyi sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen böyle dediysen mizahı bıraktım FerhatımMizaha ara versen daha iyi sanki
hala israrla suc islemis hatta en agir suclardan birini islemis sahis hakkinda 'ozel hayatidir' diyorsun. bu kafayla sana hayatta basarilar.Şike yapmak kulubu ilgilendiren bir durum. Oyuncuların kişisel hayatları onları ilgilendirir. Varsa bir yargı vs durumları onları da ilgili mahkeme karar verir. Oyuncunun aldığı bir ceza bile yok suçlama geri çekilmiş. Roma sorun etmiyor, marsilya etmiyor, fener etmiyor, bizde mi sorun oluyor. Neyse zaten böyle akıllı işler beklemiyorum
Chat gpt yazdım cevap.hala israrla suc islemis hatta en agir suclardan birini islemis sahis hakkinda 'ozel hayatidir' diyorsun. bu kafayla sana hayatta basarilar.
Bize bir tane sukseli transfer lazim, yani 30+ yaslarinda degilde soyle 21-27 yas arasi top seviyede oynayabilecek birisi. Orta saha olsa tadindan yenmez. Sonra diger transferler icin Temmuz ayina kadar bekleriz gerekirse.
Vlahovic ne alaka yav senelik 10+ isteyen oyuncuyu mu tutacagiz Osimhen'in arkasinda? Gecelim.
Camavinga ise suan zor, Real 60 milyon euro bekliyormus anca Agustos ayina kadar takim bulamazsa belki daha ucuza alabiliriz.
Bana sorun oluyor Alicim sana batmamasi bana anlam ifade etmiyor. Ben Atakana da hayır diyorum bütün tecavüzcülere hayır diyorum. İrkcilara hayır diyorum. Galatasaraya şeyini sallamış durana hayır diyorum. Senin yiyecek miden varsa afiyet olsunNe sponsoru yapasifik holding ve rams sponsor. Başka da büyük sponsorun yok. Onlar da rica minnet.
Tecavüzcü falan da övülmüyor, fenere gelirken sorun olmuyor, tr milli takımında oynarken sorun olmuyor, biz alsak mı acaba diyince sorun aahahhahaa
bu ses kaydındaki konuşmalarChat gpt yazdım cevap.
Mason Greenwood hakkındaki dava, son yılların en çok tartışılan futbol olaylarından biriydi. Konu oldukça hassas olduğu için, doğrulanmış bilgilerle iddiaları birbirinden ayırmak önemli.
Olayın kronolojisi
- Ocak 2022’de Greenwood’un partneri olduğu belirtilen bir kadın, sosyal medyada yaralanma fotoğrafları, ses kayıtları ve çeşitli iddialar paylaştı. Bunun ardından polis soruşturması başladı.
- Greenwood gözaltına alındı ve daha sonra hakkında:
- teşebbüs edilmiş tecavüz,
- fiili saldırı,
- kontrol edici ve zorlayıcı davranış suçlamaları yöneltildi.
- Bu süreçte Manchester United oyuncuyu kadro dışı bıraktı ve maçlarda oynatmadı.
Dava neden düştü?
Şubat 2023’te İngiltere Kraliyet Savcılık Servisi (CPS), tüm suçlamaları düşürdüğünü açıkladı.
Savcılığın resmî açıklamasına göre:
- kilit tanıkların işbirliğini geri çekmesi,
- soruşturma sırasında ortaya çıkan yeni materyaller nedeniyle
mahkûmiyet için “gerçekçi bir ihtimal” kalmadığı değerlendirildi ve dava sonlandırıldı.
Bu karar Greenwood’un suçsuz olduğunun ilanı mıydı?
Hayır. Hukuken önemli bir ayrım var:
- Greenwood hakkında mahkeme tarafından verilmiş bir beraat kararı yoktur.
- Aynı zamanda mahkûmiyet kararı da yoktur.
- Ceza davası, savcılığın kovuşturmayı sürdürmemesi nedeniyle sona ermiştir.
Greenwood suçlu bulunmadı, ancak suçlamalar hakkında bir mahkeme kararı da verilmedi. Dava yargılama aşamasına ulaşmadan sona erdi.
Senin yazdığın gibi ortada ispanlanmış cezası verilmiş bir suç yok, gidip ilgili mahkemelere itiraz edebilirsin, tekrar yargılasınlar. Bu arada yazdıklarından dolayı sen yargılanırsın adamı suçlu bulduğun için
ok sen hayatına chatgpt'ye sorarak devam et. hayatta iki kat başarılar.Chat gpt yazdım cevap.
Mason Greenwood hakkındaki dava, son yılların en çok tartışılan futbol olaylarından biriydi. Konu oldukça hassas olduğu için, doğrulanmış bilgilerle iddiaları birbirinden ayırmak önemli.
Olayın kronolojisi
- Ocak 2022’de Greenwood’un partneri olduğu belirtilen bir kadın, sosyal medyada yaralanma fotoğrafları, ses kayıtları ve çeşitli iddialar paylaştı. Bunun ardından polis soruşturması başladı.
- Greenwood gözaltına alındı ve daha sonra hakkında:
- teşebbüs edilmiş tecavüz,
- fiili saldırı,
- kontrol edici ve zorlayıcı davranış suçlamaları yöneltildi.
- Bu süreçte Manchester United oyuncuyu kadro dışı bıraktı ve maçlarda oynatmadı.
Dava neden düştü?
Şubat 2023’te İngiltere Kraliyet Savcılık Servisi (CPS), tüm suçlamaları düşürdüğünü açıkladı.
Savcılığın resmî açıklamasına göre:
- kilit tanıkların işbirliğini geri çekmesi,
- soruşturma sırasında ortaya çıkan yeni materyaller nedeniyle
mahkûmiyet için “gerçekçi bir ihtimal” kalmadığı değerlendirildi ve dava sonlandırıldı.
Bu karar Greenwood’un suçsuz olduğunun ilanı mıydı?
Hayır. Hukuken önemli bir ayrım var:
- Greenwood hakkında mahkeme tarafından verilmiş bir beraat kararı yoktur.
- Aynı zamanda mahkûmiyet kararı da yoktur.
- Ceza davası, savcılığın kovuşturmayı sürdürmemesi nedeniyle sona ermiştir.
Greenwood suçlu bulunmadı, ancak suçlamalar hakkında bir mahkeme kararı da verilmedi. Dava yargılama aşamasına ulaşmadan sona erdi.
Senin yazdığın gibi ortada ispanlanmış cezası verilmiş bir suç yok, gidip ilgili mahkemelere itiraz edebilirsin, tekrar yargılasınlar. Bu arada yazdıklarından dolayı sen yargılanırsın adamı suçlu bulduğun için
sakin olalımAhahahahahaahahaha 18 ay idmana bile çıkmamış adam için evlenme şartını kabul etti ve dava düştü diye ispatlanmış bir suçu bile yok yazmış. Allah sizi kahretsin. Aynı klinik vakaya sahip zihniyetler bir çocuğa 40 kişi cullandiktan sonra aralarindan birisiyle evlendirildiğinde cemaatler, dernekler suçlandığında apar topar üstü kapatıldığında efendim çocuğun rızası vardı diyor. Bunlardan hiçbir farkınız yok. İğrençsiniz.
Git mahkemeye itiraz et, bana niye yazıyorsun ben mahkeme miyim anlamadım? Ben kimin suçlu ya da suçsuz olduğuna karar veren merci değilim, siz de değilsinizbu ses kaydındaki konuşmalar
Ekli dosyayı görüntüle 325721
bu da olaydan sonra kadının durumu
Ekli dosyayı görüntüle 325722G
Gelmeyecek bi topçu için kavga ediliyor müdahale et Aybarsımsakin olalım