Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.684
- 40.395
- 3.413
100milyonu pilav gununde ezmece100+ osimhen gidiyor ve bonservissiz ve daha düşük maaşla vlahovic geliyor ne dersiniz
osimhen gitmek istedi varsayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100milyonu pilav gununde ezmece100+ osimhen gidiyor ve bonservissiz ve daha düşük maaşla vlahovic geliyor ne dersiniz
osimhen gitmek istedi varsayalım
Güzel kardeşim hem hukuk bilmiyorsunuz hem konuşuyorsunuz.
Bir kişi aksi kanıtlanana kadar Masumdur, bu ana ilkedir.
Mahkemede bu kişinin suçlu olduğuna dair bir karar var mı? Yok , o zaman kişi ne yaparsa yapsın suçlu kabul edilmez.
Ben mahkemeyi tanımıyorum, vicdani kanatime göre suçludur diyorsan o başka bir durum.
Örnek yarın erden timur hakkında kovuşturmaya yer yok kararı çıkınca ne olacak? Suçlu mu diyeceksin?
Rezan Bey hakkında aynı karar çıktı, masum değil, suçlamalar gerçek diyor musunuz?
Esas sizin bilgi ve hukuk sorununuz var. Böyle bir şey demem diyemem çünkü ne bilgim var ne tanıklığım. “ben bu suçun işlendiğine inanmıyorum, iddialar iftiradır, bence masumdur, o yüzden de bize gelmesinde sakına görmüyorum”. Esas soru siz bir kişinin suçlu olduğunu nasıl bu kadar kesin söyleyebilirsiniz. İftira olabilir, para hesaplaşması olabilir, kendisiyle evlenmesi için yapmış olabilir evet bütün bunlar olasılık dahilinde, bütün bunlara modern toplumlarda mahkemeler karar sizin gibi cahil toplumlarda twitter veya meydanlarsa linç ettirme yöntemleri uygulanır tabi'ben bu suçun işlendiğine inanmıyorum, iddialar iftiradır, bence masumdur, o yüzden de bize gelmesinde sakına görmüyorum' desen bir şey demem.
bunu diyemiyorsan, sırf ortada bir fayda var diye olup biteni görmezden gelip, 'mahkumiyet kararı yok, özel hayatı bizi ilgilendirmez' diyerek kafayı kuma gömüyorsan ortada ciddi bir ahlaki sorun vardır.
serbest kalma bedeli 90m bu arada, Villareal 45m istiyor en az60 istikrari olmayan Camavinga'ya verecegime yari fiyatina Gueye'yi alirim daha iyi en azindan 2 senedir formda ve istikrari var.
Ayrica serbest kalma bedeli 40 milyon euro ama son gunu bekleme yerine Temmuz gibi bitirmeye calisirsak 30-35'e alabiliriz belki.
greenwood u istermisinKonu içerisinde mabaddan uydurma yorumlara son verelim.
Yok sengreenwood u istermisin
45 milyon (ben 40 yazdim oyle aklimda kalmisti ama 45'mis)serbest kalma bedeli 90m bu arada, Villareal 45m istiyor en az
Pape Gueye gibi alan kaplayan holdingBence biz önce ne istediğimize karar verelim.
Cisse gibi yardımcı orta saha mı
Pape Gueye gibi alan kaplayan holding mi
İkisini birden alamayız zira 10 numara lazım.
murhan isterYok sen
bilgin ve tanıklığın olmayan her konuda ahkam kesiyorsun da bu konuya gelince mi sokrates oldun?Esas sizin bilgi ve hukuk sorununuz var. Böyle bir şey demem diyemem çünkü ne bilgim var ne tanıklığım. “ben bu suçun işlendiğine inanmıyorum, iddialar iftiradır, bence masumdur, o yüzden de bize gelmesinde sakına görmüyorum”. Esas soru siz bir kişinin suçlu olduğunu nasıl bu kadar kesin söyleyebilirsiniz. İftira olabilir, para hesaplaşması olabilir, kendisiyle evlenmesi için yapmış olabilir evet bütün bunlar olasılık dahilinde, bütün bunlara modern toplumlarda mahkemeler karar sizin gibi cahil toplumlarda twitter veya meydanlarsa linç ettirme yöntemleri uygulanır tabi
McTominay isterimBence biz önce ne istediğimize karar verelim.
Cisse gibi yardımcı orta saha mı
Pape Gueye gibi alan kaplayan holding mi
İkisini birden alamayız zira 10 numara lazım.
Biz dediğim Uruk bey ne istiyorPape Gueye gibi alan kaplayan holding
Devre arasinda boyle bir isim istiyordu hatta Gueye gelmek icin can atarken ne oldu sonra hala cozmus degilim.Biz dediğim Uruk bey ne istiyor