Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel kardeşim hem hukuk bilmiyorsunuz hem konuşuyorsunuz.
Bir kişi aksi kanıtlanana kadar Masumdur, bu ana ilkedir.
Mahkemede bu kişinin suçlu olduğuna dair bir karar var mı? Yok , o zaman kişi ne yaparsa yapsın suçlu kabul edilmez.
Ben mahkemeyi tanımıyorum, vicdani kanatime göre suçludur diyorsan o başka bir durum.

Örnek yarın erden timur hakkında kovuşturmaya yer yok kararı çıkınca ne olacak? Suçlu mu diyeceksin?
Rezan Bey hakkında aynı karar çıktı, masum değil, suçlamalar gerçek diyor musunuz?

Kovuşturmaya yer yok demek suçu ispat edecek delil, şüphe yok demek ya da yapılan eylemin suç teşkil etmediğini belirtir. Önce bunun ne olduğunu bir öğren insanlara hukuk bilmiyorsunuz demek için

Greenwood’un ses kayıtları var mk neyi tartışıyorsunuz ya, böyle hassas konularda da mal mal yorumlarla gelmeyin buraya.

İngiltere’de adama tepki olmasa Marsilya’ya mı kalırdı ya da MT kapısı boşuna mı kapanırdı, az mantıklı olmayı deneyin bir kere de.

Herkes ne olduğunu biliyor ama kadın şikayetini babasının baskısıyla geri çekip evlenince mevzu kapandı, o kadar.

Kimse adamın oyunculuğunu tartışmıyor, world class topçu eğer oç olmasaydı.

'ben bu suçun işlendiğine inanmıyorum, iddialar iftiradır, bence masumdur, o yüzden de bize gelmesinde sakına görmüyorum' desen bir şey demem.
bunu diyemiyorsan, sırf ortada bir fayda var diye olup biteni görmezden gelip, 'mahkumiyet kararı yok, özel hayatı bizi ilgilendirmez' diyerek kafayı kuma gömüyorsan ortada ciddi bir ahlaki sorun vardır.
Esas sizin bilgi ve hukuk sorununuz var. Böyle bir şey demem diyemem çünkü ne bilgim var ne tanıklığım. “ben bu suçun işlendiğine inanmıyorum, iddialar iftiradır, bence masumdur, o yüzden de bize gelmesinde sakına görmüyorum”. Esas soru siz bir kişinin suçlu olduğunu nasıl bu kadar kesin söyleyebilirsiniz. İftira olabilir, para hesaplaşması olabilir, kendisiyle evlenmesi için yapmış olabilir evet bütün bunlar olasılık dahilinde, bütün bunlara modern toplumlarda mahkemeler karar sizin gibi cahil toplumlarda twitter veya meydanlarsa linç ettirme yöntemleri uygulanır tabi

60 istikrari olmayan Camavinga'ya verecegime yari fiyatina Gueye'yi alirim daha iyi en azindan 2 senedir formda ve istikrari var.

Ayrica serbest kalma bedeli 40 milyon euro ama son gunu bekleme yerine Temmuz gibi bitirmeye calisirsak 30-35'e alabiliriz belki.
serbest kalma bedeli 90m bu arada, Villareal 45m istiyor en az

40 Can
40 Os
30 stoper
40 2. Os
Sara 30 sat

Oncelikle agustosun sonuna kadar Can ve osyi bitirip taraftari rahatlatalım sonrasına bakarız.

Bence biz önce ne istediğimize karar verelim.

Cisse gibi yardımcı orta saha mı

Pape Gueye gibi alan kaplayan holding mi

İkisini birden alamayız zira 10 numara lazım.

Esas sizin bilgi ve hukuk sorununuz var. Böyle bir şey demem diyemem çünkü ne bilgim var ne tanıklığım. “ben bu suçun işlendiğine inanmıyorum, iddialar iftiradır, bence masumdur, o yüzden de bize gelmesinde sakına görmüyorum”. Esas soru siz bir kişinin suçlu olduğunu nasıl bu kadar kesin söyleyebilirsiniz. İftira olabilir, para hesaplaşması olabilir, kendisiyle evlenmesi için yapmış olabilir evet bütün bunlar olasılık dahilinde, bütün bunlara modern toplumlarda mahkemeler karar sizin gibi cahil toplumlarda twitter veya meydanlarsa linç ettirme yöntemleri uygulanır tabi
bilgin ve tanıklığın olmayan her konuda ahkam kesiyorsun da bu konuya gelince mi sokrates oldun?

aybars ay pape gueye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt