- 16 Haziran 2010
- 203.984
- 156.034
- 6.838
Almayız sorun olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almayız sorun olmaz
Benim gördüğüm u23ler forvet adayı dışında skor ozurlusu kişilerden seçilmiş. Gerçi ana kadro için planlanan kısımda da aynı sorun var. Yüksek bedeller vereceğimiz her transferin en az 7-10 gol +asist katkısı vermelidir. Teknik ekip, sistem ve bu sisteme uygun oyuncu bakabilecek sportif direktör ekibi olmadığı için kahirlik anlar geçirebiliriz. Kavukçu ve gardi dışında bunu yapacak başka kimse yokMerhaba öncelikle. Herkese iyi forumlar, iyi nöbetler. Forumda güvenirliği baya fazla olan Tolgahan isimli X hesabını birde görece güvenilir gazetecilerin twtilerini okudumda. Ortasaha için kimi Thuram vs diyor kimi de U23. Nedir işin aslı bilen var mı? Yani bir ortasaha ( yaş gözetmeksizin) + U23 ( geleceğe yatırım) yoksa direkt olarak bir tane U23 alıp ortasaha transferini kapatmak mı?
PS: Can Uzun'u kastetmiyorum. @Alper Altun
Bunların hic birini alamazsinEkli dosyayı görüntüle 325472
Can için sıkacak 50 kâğıdımız var demek, madem öyle az daha sıkıp şu listeden birini alıp rekabeti komple bitirmek lazım
40-45'e millet Ederson çekiyor bizimde öyle bir transfer yapmamız gerek. Can bu paraların oyuncusu değil şuan.
Can orta saha bile değil neye göre ondan önde değil diyebiliyorsunikisini de çok izledim diyemem ama ederson da bana hiç candan çok önde oyuncu gibi gelmedi
hatta sara ile aralarında 5 milyon ya olur ya olmaz lig farkından dolayı
Bunların hic birini alamazsin
Can orta saha bile değil neye göre ondan önde değil diyebiliyorsun