Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba öncelikle. Herkese iyi forumlar, iyi nöbetler. Forumda güvenirliği baya fazla olan Tolgahan isimli X hesabını birde görece güvenilir gazetecilerin twtilerini okudumda. Ortasaha için kimi Thuram vs diyor kimi de U23. Nedir işin aslı bilen var mı? Yani bir ortasaha ( yaş gözetmeksizin) + U23 ( geleceğe yatırım) yoksa direkt olarak bir tane U23 alıp ortasaha transferini kapatmak mı?

PS: Can Uzun'u kastetmiyorum. @Alper Altun
Benim gördüğüm u23ler forvet adayı dışında skor ozurlusu kişilerden seçilmiş. Gerçi ana kadro için planlanan kısımda da aynı sorun var. Yüksek bedeller vereceğimiz her transferin en az 7-10 gol +asist katkısı vermelidir. Teknik ekip, sistem ve bu sisteme uygun oyuncu bakabilecek sportif direktör ekibi olmadığı için kahirlik anlar geçirebiliriz. Kavukçu ve gardi dışında bunu yapacak başka kimse yok

60’tan 40’a düşeceklerini sanmıyorum. Haber uydurma da olabilir.

IMG_2325.webp

Can için sıkacak 50 kâğıdımız var demek, madem öyle az daha sıkıp şu listeden birini alıp rekabeti komple bitirmek lazım

Can hayali baska bahara..

60 nedir abi şaka mı bu piyasa? Az biraz kendini gösteren gence 60 istemek neyin kafası?

40-45'e millet Ederson çekiyor bizimde öyle bir transfer yapmamız gerek. Can bu paraların oyuncusu değil şuan.

ikisini de çok izledim diyemem ama ederson da bana hiç candan çok önde oyuncu gibi gelmedi

hatta sara ile aralarında 5 milyon ya olur ya olmaz lig farkından dolayı

Frankfurt kapıyı 60'dan açmıştır. Sonuçta yabancı sınırını vb. onlar da biliyor. Ciddi olursak çabuk bitirmek istersek 45+bonus+ kardan pay yada 40+bonus(10 çoğu kolay- bazıları zor) + satıştan %10 pay gibi bir teklifi de kabul ederler. Bunu bizimkiler verir mi? Bu transferin hızlıca bitip bitmeyeceğini bu belirler. CL sonrasına kalırsa alamaya da biliriz yada 35+ bonusa da alabiliriz gibi bir kumar olur. Can Uzun bana göre Osimhen'in arkasında çok iş yapar, özellikle skor olarak bizi çok rahatlatır lakin bu paralar da büyük paralar o yüzden kesin alınmalıda diyemiyorum sonuçta bir Odegaard yada Brahim Diaz da değil kendisi.

30 milyonda bulusalim

ikisini de çok izledim diyemem ama ederson da bana hiç candan çok önde oyuncu gibi gelmedi

hatta sara ile aralarında 5 milyon ya olur ya olmaz lig farkından dolayı
Can orta saha bile değil neye göre ondan önde değil diyebiliyorsun

Can orta saha bile değil neye göre ondan önde değil diyebiliyorsun

orta saha demedim zaten

oynadıkları mevkideki kalitelerine göre

ederson baya abartılıyor gibi

can da 60 filan etmez tabi de edersondan çok aşağıda değil bence kalitesi

üstelik daha skorer ve hücumcu adam her zaman bir tık pahalı olur

Yarım sezonluk topçu Can'a ronaldinho muamelesi yapılması komedi ya gsnin 40 verip takımın en kritik yerine koyacağı adam yarım sezon parlamış bi almancı mı yani

20ye bile istemem takıma uymuyor çünkü, kaç sezondur kervan yolda düzülür mantığıyla her mevkiye alakasız profilde oyuncular almalarından bıktık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt