Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scout ekibini komple kovacan. Bula bula chermiti'yi mı buldunuz ulan kötü değil çok çok kötü

Szoboszlai,Arda,Cherki,Rogers,Paz,Karl,Gibbs imkansız

Bence diğerleri imkansız değil ama epey zor

Para varsa her şey mümkün
Hepsi imkansız

Sen parayla Türkiye'ye genç oyuncu getireceğini saniyorsan anca kendini kandırmış olursun. Bu oyuncular EPL veya İspanya'dan gelmez buraya. Hepsi ciddi takımlarda oynuyor nereye getiriyorsun?

Hepsi imkansız

Sen parayla Türkiye'ye genç oyuncu getireceğini saniyorsan anca kendini kandırmış olursun. Bu oyuncular EPL veya İspanya'dan gelmez buraya. Hepsi ciddi takımlarda oynuyor nereye getiriyorsun?

Ben imkansız eşiğini Osimhen ile aştım, her transfer Osimhen gibi fırsat transferi çıkmaz ancak kasada para varsa yine fırsat düşürürsün zor ama imkansız değil

40a 50ye falan gelirse Can bonservisin altında ezim ezim ezilir

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Can Uzun 60 milyon euroluk bir oyuncu değil henüz
Açgözlü Frankfurt'u zengin etmeye gerek yok

Kendisini ispatlamış oyuncu vardır, daha yolun başında ve henüz üst seviyede oynamaya yeni yeni alışan oyuncu vardır.

Biz kendisini ispatlamış oyuncuya verebiliriz ciddi bonservis bedelleri ama daha yolun başında olan oyunculara değil. 40-50 normalmiş gibi konuşmalara da anlam veremiyorum Can için derdim daha çok bu yönde @Emre Bari

O paraya aldığın oyuncu makineli tüfek gibi olmalı

Can Uzun için 60ı geçtim 40m de çok fazla Nürnberg'teyken 10m'ye alacaktın. Gerçi öyle alsaydık asla oynatmazdı Okan hoca, şuan da o paraları vermek enayilik kusura bakmayın

50-60 gibi paralara gidip Kudus'u falan zorlarsın Can Uzun kim o paraları edecek

Allah aşkına başka futbolcu mu kalmadı 60 milyon nedir yav

Brezilya'dan millet 40-45 milyona wonderkid getiriyor.

Biraz akıllı olun @Galatasaray
Lille 10 milyon teklif etmiş reddetmişler. Sözleşme uzatmak istemişler kabul etmemiş ayrılmak istiyor. Kulübün beklentisi 15-20 milyon euroymus. Kabul eder etmez en azından denemiş olursun.

40-45'e millet Ederson çekiyor bizimde öyle bir transfer yapmamız gerek. Can bu paraların oyuncusu değil şuan.
Baturina için 50-55'ler konuşuluyor. Ederson tek yıl sözleşmesi kaldığı için o paralara gidiyor sanırım zaten Manu işi olmasa bize düşecekti o, buna çok ciddi inanıyordum. Bu paraların oyuncusu mu değil mi bilemiyorum ama eğer Bild'in haberde dediği gibi 40 civarına bu işin bitme ihtimali varsa ilk transferimiz Can olur gibi. Frankurt kolay kolay DK'dan önce istediği fiyattan düşmez diyordum ama Bild'in de 40 civarına anlaşma sağlanma ihtimali bulunuyor haberi herhalde bir şeye dayanıyordur.

Gene 10 numaramsı oyuncu alıyoruz bu herif ne Mertens ayarı bir oyuncu nede Sneijder dümdüz 9 numara gibi alakasız işler yapıyoruz

Zalazar 30m'ye Sporting'e gitti arkadaşlar, akıllı olan alıyor iyi fiyata iyi oyuncuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt