- 31 Aralık 2015
- 14.758
- 9.643
- 1.588
Scout ekibini komple kovacan. Bula bula chermiti'yi mı buldunuz ulan kötü değil çok çok kötü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsi imkansızSzoboszlai,Arda,Cherki,Rogers,Paz,Karl,Gibbs imkansız
Bence diğerleri imkansız değil ama epey zor
Para varsa her şey mümkün
Hepsi imkansız
Sen parayla Türkiye'ye genç oyuncu getireceğini saniyorsan anca kendini kandırmış olursun. Bu oyuncular EPL veya İspanya'dan gelmez buraya. Hepsi ciddi takımlarda oynuyor nereye getiriyorsun?
Tamam sen inanmaya devam etBen imkansız eşiğini Osimhen ile aştım, her transfer Osimhen gibi fırsat transferi çıkmaz ancak kasada para varsa yine fırsat düşürürsün zor ama imkansız değil
Scout ekibini komple kovacan. Bula bula chermiti'yi mı buldunuz ulan kötü değil çok çok kötü
Mac sayısına gore golu iyiScout ekibini komple kovacan. Bula bula chermiti'yi mı buldunuz ulan kötü değil çok çok kötü
Lille 10 milyon teklif etmiş reddetmişler. Sözleşme uzatmak istemişler kabul etmemiş ayrılmak istiyor. Kulübün beklentisi 15-20 milyon euroymus. Kabul eder etmez en azından denemiş olursun.Brezilya'dan millet 40-45 milyona wonderkid getiriyor.
Biraz akıllı olun @Galatasaray
Baturina için 50-55'ler konuşuluyor. Ederson tek yıl sözleşmesi kaldığı için o paralara gidiyor sanırım zaten Manu işi olmasa bize düşecekti o, buna çok ciddi inanıyordum. Bu paraların oyuncusu mu değil mi bilemiyorum ama eğer Bild'in haberde dediği gibi 40 civarına bu işin bitme ihtimali varsa ilk transferimiz Can olur gibi. Frankurt kolay kolay DK'dan önce istediği fiyattan düşmez diyordum ama Bild'in de 40 civarına anlaşma sağlanma ihtimali bulunuyor haberi herhalde bir şeye dayanıyordur.40-45'e millet Ederson çekiyor bizimde öyle bir transfer yapmamız gerek. Can bu paraların oyuncusu değil şuan.