Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ciddi ciddi verecez mi ya bu bonservisi. Umarım karşılığı olur. Isterim gelsin ama taraftara çok iş düşer.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Can Uzun milli takımda şov yaptığı maçta sol kanat oynadı, hele bizim sistemimizde asla 10 no oynayamaz

Marmoush falan alınırdı rahatlıkla yav hem forvetide yedeklerdi

Baturina için 50-55'ler konuşuluyor. Ederson tek yıl sözleşmesi kaldığı için o paralara gidiyor sanırım zaten Manu işi olmasa bize düşecekti o, buna çok ciddi inanıyordum. Bu paraların oyuncusu mu değil mi bilemiyorum ama eğer Bild'in haberde dediği gibi 40 civarına bu işin bitme ihtimali varsa ilk transferimiz Can olur gibi. Frankurt kolay kolay DK'dan önce istediği fiyattan düşmez diyordum ama Bild'in de 40 civarına anlaşma sağlanma ihtimali bulunuyor haberi herhalde bir şeye dayanıyordur.
Ederson bir örnek sadece hatta devre arasında ayni paralara verme durumları vardı.

Bir tek sezon başında Inter'den 50 istediler o dönemde 2 yıllık sözleşmesi vardı.

Can için bu paralara karşıyım yoksa potansiyeli var ama bizim orta sahaya ciddi transferler gerekirken öncelik Can olmamalı.

Yolun başında oyunculara değilde daha fazla mesafe katetmiş daha yukarıda olan oyuncu için verilsin diyorum bu paralar.

Orkun Kökçü 30 milyon euroya geldi Can da şu an 20-30 arası bir şeyler eder, dünya kupası sonrası 35-40 olur bence

Taraftarın şu saçmasapan etiket transfer işlerini salması lazım.

Yönetim Thuram , Camavinga , Can Uzun derken zaman geçiriyor herkes çatır çatır adam kovalıyor. Gündemden düşürün şu adamlara ilgi göstermeyin artık.

Can’da 60 etmez , Camavinga’da etmez. Thuram’a da max 30 sıkarsın o da babası yüzünden Türkiye’ye gelmez.

Geçen sene Uğurcan’ı hazıranda belki 25’ten aza bitirirdin oyaladılar oyaladılar Alisson, Ederson, Donnarumma falan diye son gün 35 bayıldın (he iyi ki almışız ama ucuza alabilirdin). Artık şu oyunu yemeyin her sene bir tane büyük adam atıp uyutuyorlar sizi.

Burda bana bir sövmedikleri kalmıştı sizi kandırıyorlar dedim Aston Villa 30M falan sıkmaz 26 yaşındaki Türkiye’de bu senesi geçen seneden düşüşe geçmiş adama.

30M’lik Sara, nedense dünyada herkes transfer yaparken çatır çutur Aston Villa Sara için bir tane haber yok :D Transfer dönemi daha açılmadı ondan almıyor falan diyorlardı :D

Ederson bir örnek sadece hatta devre arasında ayni paralara verme durumları vardı.

Bir tek sezon başında Inter'den 50 istediler o dönemde 2 yıllık sözleşmesi vardı.

Can için bu paralara karşıyım yoksa potansiyeli var ama bizim orta sahaya ciddi transferler gerekirken öncelik Can olmamalı.

Yolun başında oyunculara değilde daha fazla mesafe katetmiş daha yukarıda olan oyuncu için verilsin diyorum bu paralar.
Bu dediğine katılıyorum. Zaten daha önceki mesajımda ben de bu paraları Odegaard, Brahim Diaz gibi isimlerin alınmasının daha iyi olabileceğini yazmıştım. Lakin bazı arkadaşlar da Can Uzun'u çok küçültüyor unutmamak lazım ki Can Uzun'da bir wonderkid aynı Said El Mala vb. gibi. Bana kalsa benim bu paralara ilk gideceğim isim orta sahaya Reinjders olurdu yada 10 numaraya Brahim Diaz'a teklifi verirdim.

Ciddi bir sakatlığı yoksa Odegaarda falan verilir 60 milyon ne bileyim alabiliyosan Nico Paz/Musiala profili sahada herşeyi yapabilecek bir gence verirsin. Topa iyi vurma dışında pek bir numarasını göremediğimiz pozisyonu belli olmayan birine 60 verilmez. Santrafora evrilmez ise Canın asla 60m edecek bir seviyeye gelebileceğine de inanmıyorum. Fiziğini çalışkanlığını iki mücadeleye girme yatkınlığını geliştirir santrafora evrilirse o paraları edebilir.

Bence Can suan fazla gomuluyor 20 yasinda skor katkisi verebilen bir oyuncu 30-40 arasi makul sahsi gorusum.
İsminden sanırım. Said El Mala için 50 milyon eder diyenler Can için etmez diyor bu bana saçma geliyor. Lakin GS wonderkid'e bu kadar para bağlamamalı onun yerine daha garanti ve olmuş oyuncuya gitmeli diyenlere ise katılıyorum. Çünkü haklı olabilecek argümanlara sahipler.

Böyle sorumlu bir tip kadroya katılmamalı. Gerekirse tamamen uygun fiyatlı hiç duyulmamış bir isimle zar atmaya bile daha okeyim John Duran'dansa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt