Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.062
- 15.613
- 2.613
Ciddi ciddi verecez mi ya bu bonservisi. Umarım karşılığı olur. Isterim gelsin ama taraftara çok iş düşer.
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynını yazdım bende ne Sneijder ne mertens tarzı biri değil daha çok 9 numara gibi bu çocukşaka bir yana bizim 50 vereceğimiz adam sneijder hagi etkisi yaratmalı
ligi de avrupayı da kırmalı
Ederson bir örnek sadece hatta devre arasında ayni paralara verme durumları vardı.Baturina için 50-55'ler konuşuluyor. Ederson tek yıl sözleşmesi kaldığı için o paralara gidiyor sanırım zaten Manu işi olmasa bize düşecekti o, buna çok ciddi inanıyordum. Bu paraların oyuncusu mu değil mi bilemiyorum ama eğer Bild'in haberde dediği gibi 40 civarına bu işin bitme ihtimali varsa ilk transferimiz Can olur gibi. Frankurt kolay kolay DK'dan önce istediği fiyattan düşmez diyordum ama Bild'in de 40 civarına anlaşma sağlanma ihtimali bulunuyor haberi herhalde bir şeye dayanıyordur.
İstatistike göre bakarsan buda iyi topcudur.Mac sayısına gore golu iyi
Yasi iyi
Ikili mucadele orani da iyi
Şahsi fikrim
Bu 2 gudubetle yola cikilmazHic ise yaradi mi ?
Burda bana bir sövmedikleri kalmıştı sizi kandırıyorlar dedim Aston Villa 30M falan sıkmaz 26 yaşındaki Türkiye’de bu senesi geçen seneden düşüşe geçmiş adama.sara kalıyor mu
Bu dediğine katılıyorum. Zaten daha önceki mesajımda ben de bu paraları Odegaard, Brahim Diaz gibi isimlerin alınmasının daha iyi olabileceğini yazmıştım. Lakin bazı arkadaşlar da Can Uzun'u çok küçültüyor unutmamak lazım ki Can Uzun'da bir wonderkid aynı Said El Mala vb. gibi. Bana kalsa benim bu paralara ilk gideceğim isim orta sahaya Reinjders olurdu yada 10 numaraya Brahim Diaz'a teklifi verirdim.Ederson bir örnek sadece hatta devre arasında ayni paralara verme durumları vardı.
Bir tek sezon başında Inter'den 50 istediler o dönemde 2 yıllık sözleşmesi vardı.
Can için bu paralara karşıyım yoksa potansiyeli var ama bizim orta sahaya ciddi transferler gerekirken öncelik Can olmamalı.
Yolun başında oyunculara değilde daha fazla mesafe katetmiş daha yukarıda olan oyuncu için verilsin diyorum bu paralar.
Camavinga yerine Lesley Ugochukwu yada Magassa'yı yaz. Daha gerçekçi olur.camavinga sara
can
İsminden sanırım. Said El Mala için 50 milyon eder diyenler Can için etmez diyor bu bana saçma geliyor. Lakin GS wonderkid'e bu kadar para bağlamamalı onun yerine daha garanti ve olmuş oyuncuya gitmeli diyenlere ise katılıyorum. Çünkü haklı olabilecek argümanlara sahipler.Bence Can suan fazla gomuluyor 20 yasinda skor katkisi verebilen bir oyuncu 30-40 arasi makul sahsi gorusum.