Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orta saha demedim zaten

oynadıkları mevkideki kalitelerine göre

ederson baya abartılıyor gibi

can da 60 filan etmez tabi de edersondan çok aşağıda değil bence kalitesi

üstelik daha skorer ve hücumcu adam her zaman bir tık pahalı olur
Can'ın mevkisi ne renktaş

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wirtz'e benzetiyorum ben Can'ın stilini.

Son düzenleme:
İsminden sanırım. Said El Mala için 50 milyon eder diyenler Can için etmez diyor bu bana saçma geliyor. Lakin GS wonderkid'e bu kadar para bağlamamalı onun yerine daha garanti ve olmuş oyuncuya gitmeli diyenlere ise katılıyorum. Çünkü haklı olabilecek argümanlara sahipler.
Ben Can ozelinde degilde genel olarak potansiyel yuksek oyunculara gitmeli diye dusunuyorum.18-23 yas arasi oyunculara eger gercekten gelecek vaadediyorsa 25-30 verilebilir.Canin adi gectigi icin soyluyorum 20 yasindan 25 yasina kadar yuksek ucretler edebilir.Biraz yas ortalamimizi potansiyellerle dusurmemiz lazim.Aral da mesela mutlaka degerlendirilmeli.

Arda var Bellingham var üstüne Pazı da geri çağırabilirmiş Real Brahim Diazın kadroda yeri yok artık. İkna edebilsek müthiş olur bizim 10 numaraya
40 Can’a vermektense 60 bile Brahime değer, orası ayrı. Kuzey afrikalı olmasına rağmen. Keşke olsa ben çok isterim ama çok mümkün gelmiyor

İsminden sanırım. Said El Mala için 50 milyon eder diyenler Can için etmez diyor bu bana saçma geliyor. Lakin GS wonderkid'e bu kadar para bağlamamalı onun yerine daha garanti ve olmuş oyuncuya gitmeli diyenlere ise katılıyorum. Çünkü haklı olabilecek argümanlara sahipler.
Ben Can ozelinde degilde genel olarak potansiyel yuksek oyunculara gitmeli diye dusunuyorum.18-23 yas arasi oyunculara eger gercekten gelecek vaadediyorsa 25-30 verilebilir.Canin adi gectigi icin soyluyorum 20 yasindan 25 yasina kadar yuksek ucretler edebilir.Biraz yas ortalamimizi potansiyellerle dusurmemiz lazim.Aral da mesela mutlaka degerlendirilmeli.

Can’i ikinci forvet olarak kullanabiliriz yani bizim sisteme de uygun bir oyuncu ama bahsedilen rakamlar inanilmaz sacma

Oyuncu da potansiyel var ama daha gelistirecegi cok sey var

Bize nasil bir katki saglayacak belli degil bu yüzden bu rakamlara olmamali

Can şuan eder etmez tartışması doğru ama Uğurcan gibi gelip yüksek performansı sergilerse çok konuşulmaz doğal olarak. 40 overpaid olsa da Hakan alıp geri dönüşü olmamasındansa Can’ı tercih ederim.

Asıl soru bence +4’e ilk 11 seviyesinde oynayacak adam bulamıyoruz diyip, yabancı olsa +4 e yazılacak Can’ı sırf kontenjan dolmasın diye almak ne alaka? İcardi kalacak mi demek bu?

mesela asıl sorun maaş bana göre

cana 40 bonservis 2,5 maaş deseler kabul ederim

30 bonservis 4-5 maaş aşırı mesela

yukarıdaki aral haberi de korkunç

arala 15 bonservis neyse de 3.2 maaş nedir

bu çocuğun ne motivasyonu kalacak o saatten sonra

Burda bana bir sövmedikleri kalmıştı sizi kandırıyorlar dedim Aston Villa 30M falan sıkmaz 26 yaşındaki Türkiye’de bu senesi geçen seneden düşüşe geçmiş adama.

30M’lik Sara, nedense dünyada herkes transfer yaparken çatır çutur Aston Villa Sara için bir tane haber yok :D Transfer dönemi daha açılmadı ondan almıyor falan diyorlardı :D
Beşiktaş'ın saçma forvetine 20 verecekler yav

Son milli maçta attığı pası bir fransız atsaydı bugün buralar 70 ver al mesajlarıyla dolar taşardı.
20 yaşında çok yüksek potansiyeli olan, sıçrama yapma olasılığı yüksek bir oyuncu için 30 da verilir 40 da.
Kendisini zaten yabancı sınını +10 olarak etiketliyor.

Kendinize gelin. Singoya 35 verilip 1 sene sakatlık ve mevkisizlik yaşadığın yerde 30-40 arasını gözün kırpmadan vermek gerekiyor.
Çocuğa sıçrama yapması için destek çıkılmalı.

Son milli maçta attığı pası bir fransız atsaydı bugün buralar 70 ver al mesajlarıyla dolar taşardı.
20 yaşında çok yüksek potansiyeli olan, sıçrama yapma olasılığı yüksek bir oyuncu için 30 da verilir 40 da.
Kendisini zaten yabancı sınını +10 olarak etiketliyor.

Kendinize gelin. Singoya 35 verilip 1 sene sakatlık ve mevkisizlik yaşadığın yerde 30-40 arasını gözün kırpmadan vermek gerekiyor.
Çocuğa sıçrama yapması için destek çıkılmalı.
top savunmaya çarpıyor. Pirlo bile o pası atamaz

can uzun 40 milyon sıkıntı değil eğer çocuğun karakterine profesyonelliğine sportmenliğine ciddiyetine güveniyorsan. Sıkıntı maaş daha bu yaştan yüksek maaş 2 milyon üstü talep ederse bazı sıkıntılar var demektir vazgeçmek gerekebilir o transferden

camavinga sara
can
Okan Hocanın şeye karar vermesi gerekiyor bizim takımın bekleri Singo ve Jakobs mu olacak eğer öyleyse bizim orta sahanın gerçekten Sara 'nın yanında Camavinga-Thuram veya Joao Gomes gibi oyunun 2 yönünü de oynayabilecek adamlar lazım direk saf 6 numaradan ziyade

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt