Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.587
- 5.734
- 2.108
Realden gitmek istemiyormuş. 35 e falan zaten imkansız salmaz RealBrahim diazı 35e falan vermez mi real yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Realden gitmek istemiyormuş. 35 e falan zaten imkansız salmaz RealBrahim diazı 35e falan vermez mi real yaw
Can'ın mevkisi ne renktaşorta saha demedim zaten
oynadıkları mevkideki kalitelerine göre
ederson baya abartılıyor gibi
can da 60 filan etmez tabi de edersondan çok aşağıda değil bence kalitesi
üstelik daha skorer ve hücumcu adam her zaman bir tık pahalı olur
Ben Can ozelinde degilde genel olarak potansiyel yuksek oyunculara gitmeli diye dusunuyorum.18-23 yas arasi oyunculara eger gercekten gelecek vaadediyorsa 25-30 verilebilir.Canin adi gectigi icin soyluyorum 20 yasindan 25 yasina kadar yuksek ucretler edebilir.Biraz yas ortalamimizi potansiyellerle dusurmemiz lazim.Aral da mesela mutlaka degerlendirilmeli.İsminden sanırım. Said El Mala için 50 milyon eder diyenler Can için etmez diyor bu bana saçma geliyor. Lakin GS wonderkid'e bu kadar para bağlamamalı onun yerine daha garanti ve olmuş oyuncuya gitmeli diyenlere ise katılıyorum. Çünkü haklı olabilecek argümanlara sahipler.
Realden gitmek istemiyormuş. 35 e falan zaten imkansız salmaz Real
40 Can’a vermektense 60 bile Brahime değer, orası ayrı. Kuzey afrikalı olmasına rağmen. Keşke olsa ben çok isterim ama çok mümkün gelmiyorArda var Bellingham var üstüne Pazı da geri çağırabilirmiş Real Brahim Diazın kadroda yeri yok artık. İkna edebilsek müthiş olur bizim 10 numaraya
İstatistike göre bakarsan buda iyi topcudur.
Ben Can ozelinde degilde genel olarak potansiyel yuksek oyunculara gitmeli diye dusunuyorum.18-23 yas arasi oyunculara eger gercekten gelecek vaadediyorsa 25-30 verilebilir.Canin adi gectigi icin soyluyorum 20 yasindan 25 yasina kadar yuksek ucretler edebilir.Biraz yas ortalamimizi potansiyellerle dusurmemiz lazim.Aral da mesela mutlaka degerlendirilmeli.İsminden sanırım. Said El Mala için 50 milyon eder diyenler Can için etmez diyor bu bana saçma geliyor. Lakin GS wonderkid'e bu kadar para bağlamamalı onun yerine daha garanti ve olmuş oyuncuya gitmeli diyenlere ise katılıyorum. Çünkü haklı olabilecek argümanlara sahipler.
Beşiktaş'ın saçma forvetine 20 verecekler yavBurda bana bir sövmedikleri kalmıştı sizi kandırıyorlar dedim Aston Villa 30M falan sıkmaz 26 yaşındaki Türkiye’de bu senesi geçen seneden düşüşe geçmiş adama.
30M’lik Sara, nedense dünyada herkes transfer yaparken çatır çutur Aston Villa Sara için bir tane haber yokTransfer dönemi daha açılmadı ondan almıyor falan diyorlardı
![]()
top savunmaya çarpıyor. Pirlo bile o pası atamazSon milli maçta attığı pası bir fransız atsaydı bugün buralar 70 ver al mesajlarıyla dolar taşardı.
20 yaşında çok yüksek potansiyeli olan, sıçrama yapma olasılığı yüksek bir oyuncu için 30 da verilir 40 da.
Kendisini zaten yabancı sınını +10 olarak etiketliyor.
Kendinize gelin. Singoya 35 verilip 1 sene sakatlık ve mevkisizlik yaşadığın yerde 30-40 arasını gözün kırpmadan vermek gerekiyor.
Çocuğa sıçrama yapması için destek çıkılmalı.
Aral’ı Lille e kaptırmayalım
Okan Hocanın şeye karar vermesi gerekiyor bizim takımın bekleri Singo ve Jakobs mu olacak eğer öyleyse bizim orta sahanın gerçekten Sara 'nın yanında Camavinga-Thuram veya Joao Gomes gibi oyunun 2 yönünü de oynayabilecek adamlar lazım direk saf 6 numaradan ziyadecamavinga sara
can