Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.187
- 8.205
- 1.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Florian Wirtz tarzı bir adam. Hücumda her yerde oynar.Can Uzunu izlemedim bilmiyorum. Kimi 2. forvet demiş kimi santrafor demiş. Yine mevkisiz bir oyuncu almayalım. Bu çocuk net 10 numara mı yoksa Singo gibi 100 mevkide oynayan mevkisiz biri mi ?
Aynen yav Milan salsın bizeKeşke Pulisic'i alsak
2026 yilindayiz renktas. bize soracagina ac youtubedan izle. 5 dakikani almaz.Can Uzunu izlemedim bilmiyorum. Kimi 2. forvet demiş kimi santrafor demiş. Yine mevkisiz bir oyuncu almayalım. Bu çocuk net 10 numara mı yoksa Singo gibi 100 mevkide oynayan mevkisiz biri mi ?
Kontrada Pulisic'i biçti biraz önce.abd-almanya maçını izleyen var mı
sane nasıl oynuyor
İstekli ama akışkan değil kötü değil yine deabd-almanya maçını izleyen var mı
sane nasıl oynuyor
Bu çocuğu 1 sene önce yok pahasına alan olmak mesele bence daha çok.Eyvallah potansiyele yatırım ama yine de çok fazla, piyasayı anlamsız yükseltir.
bravo cebelitarikBir son dakika haberi vereyim. Cebelitarik 1.dakikada yenik duruma dustugu hazirlik macinda Keymen Adalarini 4-1 yendi. Bu macta Galatasaray'dan hicbir oyuncu yer almadi.
İzledim onları da o videolarda herkes dünya yıldızı. Düzenli takip edenler için sordum.2026 yilindayiz renktas. bize soracagina ac youtubedan izle. 5 dakikani almaz.
Koskoca GS Camiasının sözünden çıkılamayan kanaat önderi olmak hiç kolay değil. Biri eleştirecek diye ödüm kopuyor, çektiğimi ben bilirim...Eleştirilmekten bu kadar korkma
Internacional'in ilgisinin yanı sıra, Galatasaray da Corinthians'ın forvet oyuncusu Gui Negão'nun durumunu yakından takip ediyor.Brezilya'dan millet 40-45 milyona wonderkid getiriyor.
Biraz akıllı olun @Galatasaray
can uzun'u anasi bile duzenli takip etmiyordur. biz de videolardan biliyoruz. bir de gecen hazirlik macinda yarim devre oynadi orda izledik.İzledim onları da o videolarda herkes dünya yıldızı. Düzenli takip edenler için sordum.