Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.021
- 3.732
- 1.778
abd-almanya maçını izleyen var mı
sane nasıl oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sane nasıl oynuyor
sane nasıl oynuyor
Solna girer bu riske,biz ancak sağlıklı bir pilot takım oluşumuyla bu tarz oyuncu alabiliriz.Sonuçta adamlar Nijerya U 17 milli takım seçme turnuvasında seçilmediği halde almışlar.Bu çocuğu 1 sene önce yok pahasına alan olmak mesele bence daha çok.
40 derece sıcakta uzun kollu forma ile oynuyorabd-almanya maçını izleyen var mı
sane nasıl oynuyor
Asistlerini de heder ediyorlardır, eminim.sane'ye pas vermiyorlar
yaninda oyun zekasi yuksek, ona uyum saglayabilecek bir iki adam olsa coşar.Asistlerini de heder ediyorlardır, eminim.
Kontenjanı boş bırakıp sezona girdiğimizi düşünürsek bu tarz genç bir kanat/forvet denemesi yapmamak bence aptallıktı.Solna girer bu riske,biz ancak sağlıklı bir pilot takım oluşumuyla bu tarz oyuncu alabiliriz.Sonuçta adamlar Nijerya U 17 milli takım seçme turnuvasında seçilmediği halde almışlar.
Sane berbatti ilk yariabd-almanya maçını izleyen var mı
sane nasıl oynuyor
Ṣu hareketleri bizim ligde yapsa bukadar para verirlermiydi? SanmamVerilere bakmak hata olur, iki videosunu bile izlesen bu ne dersin bu çocuğa.
Geçen sene Diomande de 20ye giderken çılgın bir performansı yoktu bugün 70 veriyorlar ki Leipzig onu gönderip 20ye bunu alacaktı EPL takımları araya girince yükseldi fiyat.
Yav Umut giricem sana da şimdiUlan Trabzon yine kimi alıyor onların cepheden birkaç tweete denk geldim baya olay olacak diyorlar
Nijerya mason locasindan olabilirzadok yahudi ismi degil mi yav bu nasil nijeryali
Bilmiyorum tabii de dikine dribblingleri muazzam, kafası çalışıyorsa her türlü iyi topçu olur.Ṣu hareketleri bizim ligde yapsa bukadar para verirlermiydi? Sanmam
Zanolo gibi mevkisiz bi herife benziyor. En nefret ettigim topcu tipiCan Uzunu izlemedim bilmiyorum. Kimi 2. forvet demiş kimi santrafor demiş. Yine mevkisiz bir oyuncu almayalım. Bu çocuk net 10 numara mı yoksa Singo gibi 100 mevkide oynayan mevkisiz biri mi ?
Özbek Haber bombayı koydu
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
yok baktım hristiyanmisNijerya mason locasindan olabilir