Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sane çok mu elzem bir adam ki antalya şampiyonluk maçında takımın skora ihtiyacı varken bile devrede oyundan alınacak kadar leş atıyor çoğu zaman istikrar yok ki greenwoodla falan mukayese edilecek bi tarafı da yok 10 maçın 2 sinde iyi oynayacağına sonradan girsin maç kurtarmaya çalışsın daha iyi
Ben de Sane'den memnun değilim zaten ama o takımdayken gidip üstüne Greenwood'u almak gibi lüksümüz yok bizim. Hem maaş olarak hem de iki yıldız oyuncuyu aynı mevkide nasıl idare edeceksin?

Nerde oynatacağız ki? Forvet arkası olarak diyorsan tam bir forvet arkası değil orda oynayınca verimi düşüyor. Bize net bir forvet arkası lazım Bruno Fernandes, Dani Olmo, Baumgartner gibi. Yoksa Greenwood'un topçuluğuna kimsenin bir itirazı yok Sane olmasa direkt isterdim takıma.
Valla iş yine dönüp dolaşıp Bernardo silvaya gelecek görün bakın

Ona hiç sıcak bakmıyorum. Son senesinde bitikti. Yaşı da çok var. Ona verilen parayla Olmo, Baumgartner gibi oyuncuları almak hatta Batrakov'u almak bile çok daha mantıklı. En azından bitik değiller ve ileride iyi paralara satabilirsin bu oyuncuları.

Cok buyuk bi yetenek gerçekten ve dedikleri gibi a takim formasi giyebilir kisa zamanda

Ali Yavasin torunu,Ali Yavaş ve Fatih hoca kanka 30 senedir

Okan Buruk Ali Yavasi cok iyi tanıyor.O yüzden çocuk yildiz olacak

İlk kez gerçekten üst seviye oynaması gerçekçi duran bir çocuk için böyle şeyler yazdın galiba... Hem fizik, hem yetenek hem de akıl var gibi çocukta...

Bu Greenwood aklandı mı da bu kadar para eder oldu tekrar?
Davası düştü bunun, şikayet falan geri çekilmişti diye. Marsilya'da da ortalığı iki yıldır duman edince yine değere bindi. Sanırım bu tecavüz konusu nedeniyle büyük kulüpler transfer konusunda cekimserler. Ceza ihtimali sebebiyle değil de etik açıdan yani.

Osimhen'in encok zorlandigim defans dediği Calvin basseydi demişti sanırım. Onunla büyük ölçüde fener anlaşmış söylentisi var.
Fenerle ilgili çıkan haberlerin şuan 100 de 90 ı kolpadır muhtemelen bir muriç doğrudur oda eski fenerli diye 2 hafta sonra belli olur onların ne yapacağı ama be sikse yapacak trans beklemiyorum onlardan hem f5 in kasa boş hemde azizde bence güncel piyasada kasa kolaylığı sağlayacak kadar imkan yoktır şuan

Mevcut şartlarda en mantıklısı bu arada bence bu sezon kaliteli yabancı oyuncuya çökmek lazım yalı falan önemli değil tecrübeli oyuncu almak lazım azizin olduğu dönemde de şampiyon olmamız şart tek umutları o bu umutlarınızda kırıp parçalamamız lazım bunların ya tutarsa hamlelerinden ziyade net adamlara girmeliyiz sonra bakılır +4 e

Davinson
Sallai
Lemina
Torreira
Jakobs
Singo
Sara
Sane
Osimhen

Elde 9 yabancı, hiçbiri u23e uygun değil. Hadi Nhaga'yi ekleyelim 10 etti. 4 kontenjan kalıyor üçü u23 olmak zorunda.

forvet
8 numara
playmaker kanat olabilecek 10
stoper
kanat

nasıl çıkacağız bu cendereden

Davinson
Sallai
Lemina
Torreira
Jakobs
Singo
Sara
Sane
Osimhen

Elde 9 yabancı, hiçbiri u23e uygun değil. Hadi Nhaga'yi ekleyelim 10 etti. 4 kontenjan kalıyor üçü u23 olmak zorunda.

forvet
8 numara
stoper
kanat

Mustafa sen bilirsin. Messiye kafa tutan bu Allahın yerdeki arslanı kim ?

Davinson
Sallai
Lemina
Torreira
Jakobs
Singo
Sara
Sane
Osimhen

forvet
8 numara
stoper
kanat

Sara 35'e Aston Villa'ya gidiyor
Davinson 20'ye Como'ya veya Roma'ya gidiyor
Sallai 15'e Premier Lig'e gidiyor
Torreira Boca'sına gidiyor
Lemina Araplara gidiyor

Bu yaz baya satış bekliyorum bizim hoca duygusal davranmayıp şampiyon kadro bozulmaz fantezisine girmezse.

IMG_8913.webp

Muriç sürekli yerde sürünen familyadan çok kırmızı ve penaltı kovalar, dev gibi adam kulağına rüzgar esse 5 dakika bağırır yerde, mücadeleci bir tip ama o konuda sıkıntı hiç oyundan düşmüyor

İcardi
Sallai
Sara

Bunlardan çıkacaksın
Elimizde 7+1 kalıyor

Yani 3 tane yaş sınırı olmayan yabancı
3 tane U23 yabancı hakkın var

Alabileceklerin
10 numara en üst seviye
icardi yerine bir santrfor
Hadi Stoper de aldın (van dijk mesela o seviye)

Üç tane de U23 bulursun
1 kanadı yedekleyecek
1 sağ bek
1 orta saha yedeği

Yerli de alırsın illa ki 2-3 tane

Bitti gitti

Not: ulan bundan 3-4 hafta önce ‘Yeter ya bıktım yıldım, bir altıncı olalım da nefes alalım’ diyordum. Bugün sabahın 6 sında kadro yazıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt