GSCimbom
Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 113

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
367,9K
Sayfa
113/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Frankfurt kafayı yemiş galiba 60 milyon euro istiyormuş.

Son 1.5 yılda Marmoush ve Ekitike'yi 170 milyon euroya satan bir kulüp için gayet normal beklenti.

Can 2005 doğumlu ve geçen sene Ş.Ligi ve Bundesliga'da 25 maçta 10 gol 5 asist yapmış. Sakatlanmasa 10 numara oynayan birisi için anormal istatistiklerle sezonu tamamlayabilirdi. Önümüzdeki sene sakatlık yaşamadan sezonu Frankfurt'ta tamamlarsa muhtemelen çift hane gol-asistle sezonu tamamlayacak.

Tekrar söylüyorum, 21 yaşında henüz. Şimdi Frankfurt bu oyuncuyu kaça bırakır sence? Oyuncu bizden olduğu için rakam gözünüzde büyüyor. Alman olsa az bile istiyorlar dersiniz.

Frankfurt'un 30-35 civarına inmesini bekleyenler çok beklerler. Boşa zaman kaybı

30 yaşında alman milli adamı kim niye takip etsin sanki bilinmeyen bir adam bu kutlunun haberlerde gazetelerin sayfa doldurma haberlerinden farksız.
Son performans durumunu bilmek istiyorlardır belki. Sayfa doldurmak haberi ama Almanya'yı izleyen adam Sane'ye de bakar. Flaş bir performansta beklenmeyen bir teklif gelebilir. Sürpriz olmaz bu.

Asllaninin sol kanat oynadigin görmedim bu sezon. Ozan icin bir avuctan fazla mac izlemistim ve genelde forvet arkasi Kramaric oluyordu, sag kanat Lemperle ve solda genc Toure oynuyordu.
Benim izlediğim maçta solda balerin gibi çalım atıyordu. Videolarda ise forvet veya forvet arkası gibi ama bazı videolari eski takımı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt