Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Frankfurt kafayı yemiş galiba 60 milyon euro istiyormuş.

Son 1.5 yılda Marmoush ve Ekitike'yi 170 milyon euroya satan bir kulüp için gayet normal beklenti.

Can 2005 doğumlu ve geçen sene Ş.Ligi ve Bundesliga'da 25 maçta 10 gol 5 asist yapmış. Sakatlanmasa 10 numara oynayan birisi için anormal istatistiklerle sezonu tamamlayabilirdi. Önümüzdeki sene sakatlık yaşamadan sezonu Frankfurt'ta tamamlarsa muhtemelen çift hane gol-asistle sezonu tamamlayacak.

Tekrar söylüyorum, 21 yaşında henüz. Şimdi Frankfurt bu oyuncuyu kaça bırakır sence? Oyuncu bizden olduğu için rakam gözünüzde büyüyor. Alman olsa az bile istiyorlar dersiniz.

Frankfurt'un 30-35 civarına inmesini bekleyenler çok beklerler. Boşa zaman kaybı

30 yaşında alman milli adamı kim niye takip etsin sanki bilinmeyen bir adam bu kutlunun haberlerde gazetelerin sayfa doldurma haberlerinden farksız.
Son performans durumunu bilmek istiyorlardır belki. Sayfa doldurmak haberi ama Almanya'yı izleyen adam Sane'ye de bakar. Flaş bir performansta beklenmeyen bir teklif gelebilir. Sürpriz olmaz bu.

Can Uzun onumuzdeki sene Avrupa kupalarinda oynamak istiyorsa Frankfurt'a resti cekmelidir.

Bu Frankfurt kafayı yemiş galiba 60 milyon euro istiyormuş.
Jovic, haller, ekitike, marmoush, Kolo muani, silva

Son 5-6 yılda sattıkları hücumcuları. Tam bir söğüşleme takımı. Biraz Ekitike dışında hiçbiri tutunamadı.. onunda ne kadar tuttuğu tartışılır fiyata oranla

Haber değeri taşımayan bir twit yine. GS muhabirleri bitti GS muhabirlerini paylaşan 28288282 tane hesapların twitleri başladı
Kayda değer tek bir gelişme somut hiçbir bilgi yok ama milyon tane twit var. Bir de para kazanıyorlar di mi şimdi bunlardan

Jovic, haller, ekitike, marmoush, Kolo muani, silva

Son 5-6 yılda sattıkları hücumcuları. Tam bir söğüşleme takımı.
aynen öyle rezil referansa sahip bir takım zaten sırf bu yüzden yüksek bedellere garip beklentileri olmamalı zaten çoğu takım buradan hucumcu alırken çekinir artık diye de düşünüyorum

Frankfurt kazıklayacak enayi arıyor 30+5m teklif ver kabul etmiyolarsa yoluna devam et. Can Uzun tam potansiyeline ulaşsa bile 60 etmez

Asslani forvet arkası veya sol kanat oyunu iyi mi yoksa idareten mi oynatıyorlardı ? @Mert Aydinli

Videolarda müthiş bilek hareketleri var. Bazı hareketleri Berkamp gibiydi

Oulaiye mi can uzuna mı 30 vermek daha büyük mallık bilmiyom

Asslani forvet arkası veya sol kanat oyunu iyi mi yoksa idareten mi oynatıyorlardı ? @Mert Aydinli

Videolarda müthiş bilek hareketleri var. Bazı hareketleri Berkamp gibiydi

Asllaninin sol kanat oynadigin görmedim bu sezon. Ozan icin bir avuctan fazla mac izlemistim ve genelde forvet arkasi Kramaric oluyordu, sag kanat Lemperle ve solda genc Toure oynuyordu.

Asllaninin sol kanat oynadigin görmedim bu sezon. Ozan icin bir avuctan fazla mac izlemistim ve genelde forvet arkasi Kramaric oluyordu, sag kanat Lemperle ve solda genc Toure oynuyordu.
Benim izlediğim maçta solda balerin gibi çalım atıyordu. Videolarda ise forvet veya forvet arkası gibi ama bazı videolari eski takımı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt