Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, Diaz varken Can Uzasin. Yerli ve U23 diye ebemize atlamaya calisiyor menacerler

Nebil Evren: “Aziz Yıldırım, ‘Bir oyuncu kulüpten ayrılmak istiyor’ diye bir demeci oldu. Sanırım önemli oyunculardan biri. Bu konuyla ilgili bir bilgi var mı?”

💬 Fatih Demirkol: “Asensio, milli takıma çağrılmayı çok isityordu. Çağrılmayınca çok kırıldı.

Ama yüksek profilli bir ligde olmadığı gerekçesiyle çağrılmadığını düşünüyor.

Hatta Lafante’nin, ‘gözümüzün önünde değilsin’ gibi bir ifade kullandığı iddia edildi.

Asensio da İspanya’ya ya da 5 büyük ligden biri dönerse milli takıma yeniden çağrılacağına dair bir söz almış olabilir.

Galiba böyle bir şey söz konusu oldu ki Aziz Yıldırım ondan bahsediyor.

Bariz yalan.

Morata bizdeyken Milli Takıma çağrılıyordu mesela. Demek ki sorun yüksek profilli ligde oynamaması değil düşük profilli bir takımda oynaması daha çok.

Ayrıca bu adam halihazırda 2023'den beri mı ne çağrılıyormuyor Milli Takıma. Yani sırf Türkiye'ye geldiği için çağrılmıyor diye bir olay yok ortada.

Sehir hikayesi buda

Araplar son gunler dadanmadan önce herkes 30-35 okeydi

Sen son gun iyi bir topcu istersen tabiki ederinin uzerinde alirsin ugurcan gibi

Barisin fiyati 30 hadi iyi bi dk gecirse 35tir max ama avrupaya bu fiyat

Araplara 60tan aṣagisi enayiliktir
Ezbere söylenen bir şey de enayiliğin daniskası asıl bu dediğindir. Yahu bana ne adamın nereye gideceğinden, ne faydası yahut zararı var? Satıyorsam kulüp hesabına girecek paraya bakarım. Futbolcu için geçerlidir evet; Top 5 ligin iddialı takımları yahut ülkesinin en büyük takımı yerine uyum sağlanması zor çöl iklimi ve sosyal ortamda futbol oynamak için ederinden fazla maaş istemek hakkıdır, ayrı konu.

Ezbere söylenen bir şey de enayiliğin daniskası asıl bu dediğindir. Yahu bana ne adamın nereye gideceğinden, ne faydası yahut zararı var? Satıyorsam kulüp hesabına girecek paraya bakarım. Futbolcu için geçerlidir evet; Top 5 ligin iddialı takımları yahut ülkesinin en büyük takımı yerine uyum sağlanması zor çöl iklimi ve sosyal ortamda futbol oynamak için ederinden fazla maaş istemek hakkıdır, ayrı konu.
Kardesim barisin fiyati dedigim gibidir. Ha sen 50ye satabilirsen bu senin satis basarindir. 50 verseler yok ben illa 35 isterim demem. Ama gercekler böyle

Ilk 11'e u23 veya yerli bulamazsak büyük sıkıntı olacak.
Aslında Lemina ve Icardi ile devam etmesek çok da bizi zorlayacak bu sınırlama. İlk 11 seviyesi için doğrudan Şampiyonlar Ligi seviyesinde u23 oyuncu bulma zorunluluğunda değiliz hatta alacağımız ilk 11 için alacağımız 6/8 ve 10 Numaranın da u23 kuralına uymadığını düşünelim Davinson-Singo-Sallai-Jakobs-6/8-Transfer-Sara-10 Numara-Sane ve Osimhen ile 10 yabancı hakkını kullandık diyelim yerli olarak Uğurcan-Abdülkerim-Barış-Eren ve Yunus ile burada çok öldük bittik durumu yok bana kalırsa

Burada asıl mevzu şu geriye kalan alternatif Stoper, Kanat ve Forvet transferlerini u23 kuralından çözmemiz gerekiyor ki bu oyuncuların da çoğu ligde ilk11 olacak yılda 20-25 maç oynayabilecek Batagov/Pina/Antony/Oulai vs. Göztepe ve Trabzon 'un bulduğu u23 kuralına uygun adamları bulamıyorsak yazıklar olsun gerçekten

Hala birinin cevabina bekliyoruz

utanc verici bir durum

Barış 30'a satılsın sosyal medyada yönetim ihanetle suçlanır
Olabilir, bu barisin 30-35 ettigi gercegini degistirmez. Tipki canin 30-35 ettigi gibi

Sapik ingilizler ver araplar ona buna 60-80 bastigi icin fiyatlar gercek disi oldu

Satabilirsen barisi 50ye sat bakalim

Can uzunu isteyenleri okuyunca biz :

27129 (5).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt