- 20 Ağustos 2017
- 24.051
- 16.358
- 1.838
Evet, Diaz varken Can Uzasin. Yerli ve U23 diye ebemize atlamaya calisiyor menacerler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nebil Evren: “Aziz Yıldırım, ‘Bir oyuncu kulüpten ayrılmak istiyor’ diye bir demeci oldu. Sanırım önemli oyunculardan biri. Bu konuyla ilgili bir bilgi var mı?”
Fatih Demirkol: “Asensio, milli takıma çağrılmayı çok isityordu. Çağrılmayınca çok kırıldı.
Ama yüksek profilli bir ligde olmadığı gerekçesiyle çağrılmadığını düşünüyor.
Hatta Lafante’nin, ‘gözümüzün önünde değilsin’ gibi bir ifade kullandığı iddia edildi.
Asensio da İspanya’ya ya da 5 büyük ligden biri dönerse milli takıma yeniden çağrılacağına dair bir söz almış olabilir.
Galiba böyle bir şey söz konusu oldu ki Aziz Yıldırım ondan bahsediyor.
Ezbere söylenen bir şey de enayiliğin daniskası asıl bu dediğindir. Yahu bana ne adamın nereye gideceğinden, ne faydası yahut zararı var? Satıyorsam kulüp hesabına girecek paraya bakarım. Futbolcu için geçerlidir evet; Top 5 ligin iddialı takımları yahut ülkesinin en büyük takımı yerine uyum sağlanması zor çöl iklimi ve sosyal ortamda futbol oynamak için ederinden fazla maaş istemek hakkıdır, ayrı konu.Sehir hikayesi buda
Araplar son gunler dadanmadan önce herkes 30-35 okeydi
Sen son gun iyi bir topcu istersen tabiki ederinin uzerinde alirsin ugurcan gibi
Barisin fiyati 30 hadi iyi bi dk gecirse 35tir max ama avrupaya bu fiyat
Araplara 60tan aṣagisi enayiliktir
Kardesim barisin fiyati dedigim gibidir. Ha sen 50ye satabilirsen bu senin satis basarindir. 50 verseler yok ben illa 35 isterim demem. Ama gercekler böyleEzbere söylenen bir şey de enayiliğin daniskası asıl bu dediğindir. Yahu bana ne adamın nereye gideceğinden, ne faydası yahut zararı var? Satıyorsam kulüp hesabına girecek paraya bakarım. Futbolcu için geçerlidir evet; Top 5 ligin iddialı takımları yahut ülkesinin en büyük takımı yerine uyum sağlanması zor çöl iklimi ve sosyal ortamda futbol oynamak için ederinden fazla maaş istemek hakkıdır, ayrı konu.
Aslında Lemina ve Icardi ile devam etmesek çok da bizi zorlayacak bu sınırlama. İlk 11 seviyesi için doğrudan Şampiyonlar Ligi seviyesinde u23 oyuncu bulma zorunluluğunda değiliz hatta alacağımız ilk 11 için alacağımız 6/8 ve 10 Numaranın da u23 kuralına uymadığını düşünelim Davinson-Singo-Sallai-Jakobs-6/8-Transfer-Sara-10 Numara-Sane ve Osimhen ile 10 yabancı hakkını kullandık diyelim yerli olarak Uğurcan-Abdülkerim-Barış-Eren ve Yunus ile burada çok öldük bittik durumu yok bana kalırsaIlk 11'e u23 veya yerli bulamazsak büyük sıkıntı olacak.
Yok mu yav statta kapasite artırımına dair kolpa haber kuruduk kaldik
Dış cephe boyanacakYok mu yav statta kapasite artırımına dair kolpa haber kuruduk kaldik
Kardesim barisin fiyati dedigim gibidir. Ha sen 50ye satabilirsen bu senin satis basarindir. 50 verseler yok ben illa 35 isterim demem. Ama gercekler böyle
Can'a 70 verirsek boş zamanlarında ramspark'ın çimlerini kestirir, tuvaletlerini bile temizletiriz renkdaş. O para mümkünü yok çıkmazCanda 70e kadar cikilmali
Max 30-35 eder gerçekçi olmak gerekirseBarış 30'a satılsın sosyal medyada yönetim ihanetle suçlanır
Olabilir, bu barisin 30-35 ettigi gercegini degistirmez. Tipki canin 30-35 ettigi gibiBarış 30'a satılsın sosyal medyada yönetim ihanetle suçlanır
gs cafe ne?Gs cafeyi de açamadılar bir türlü.