Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.103
- 15.702
- 2.613
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendimi zeki yerine koyuyorum dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyorum istanbulun keşmekeşinden uzaktayım romada 2 3 milyon euro para alıyorum bize gelse benzer bi parayı alacak ben olsam bende gelmemZeki Çelik bizi reddetmiş. Bu kadarı fazla artık
Thuram + Nhiaga = Patates dolu döner dürümün yanında patates kızartmasıThuram seviye atlatır derhal alınmalı
Thuram + Nhiaga = Patates dolu döner dürümün yanında patates kızartması
Abi Istanbul yaaaakendimi zeki yerine koyuyorum dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyorum istanbulun keşmekeşinden uzaktayım romada 2 3 milyon euro para alıyorum bize gelse benzer bi parayı alacak ben olsam bende gelmem
Okan hoca thuramı mustafa sarp yapar targutayımThuram seviye atlatır derhal alınmalı
Kendimi sorguladımThuram + Nhiaga = Patates dolu döner dürümün yanında patates kızartması
ciddi post sayında artış gözlemliyorum ciddiyet hırkan üzerinde mikendimi zeki yerine koyuyorum dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyorum istanbulun keşmekeşinden uzaktayım romada 2 3 milyon euro para alıyorum bize gelse benzer bi parayı alacak ben olsam bende gelmem
Tokyo degil mi burasi yav?Abi Istanbul yaaaa![]()
Mizahı bıraktım Mahmudumciddi post sayında artış gözlemliyorum ciddiyet hırkan üzerinde mi
Mizahı bıraktım Mahmudum
Kaynağımın fotosunu dmden gönderdimKaynak nedir hocam yoksa raporlamak durumundayım
Ben anlamiyorum 3 ya da 4 senedir Zeki Celik.Zeki kim yav Dani Alves'de mi oynuyor? Sozlesmesi bitmis normal bir sag bek, yasi da 29. Yillik max 3 teklif edersin, gelmiyorsa gelmesin yok yillik 6-7 falan mi teklif edecektik Allah askina?
Sokakta birine Zeki Celik kim diye sorsan cogu kisi cevap veremez vallah.
Abartilacak bir oyuncu degil, Avrupa'da sistemi olan normal bir takimda is yapiyor oyle ucan kacan bir sag bek olmadi hic bir zaman. Herseyden ortalama biraz var, hangi ozelligi ust duzey dersen bilmiyorum vallah cunku oyle cok one cikan bir ozelligi de yok.Ben anlamiyorum 3 ya da 4 senedir Zeki Celik.
Euro maclarindaki halini gordukten sonra ihtimaline bile sicak bakmiyorum acikcasi.
birde garip olan kısmı bizde daha singo sallai duruyoken neden bek peşinde koşuyoruzZeki kim yav Dani Alves'de mi oynuyor? Sozlesmesi bitmis normal bir sag bek, yasi da 29. Yillik max 3 teklif edersin, gelmiyorsa gelmesin yok yillik 6-7 falan mi teklif edecektik Allah askina?
Sokakta birine Zeki Celik kim diye sorsan cogu kisi cevap veremez vallah.