Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeki Çelik bizi reddetmiş. Bu kadarı fazla artık

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
kendimi zeki yerine koyuyorum dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyorum istanbulun keşmekeşinden uzaktayım romada 2 3 milyon euro para alıyorum bize gelse benzer bi parayı alacak ben olsam bende gelmem

kendimi zeki yerine koyuyorum dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyorum istanbulun keşmekeşinden uzaktayım romada 2 3 milyon euro para alıyorum bize gelse benzer bi parayı alacak ben olsam bende gelmem
Abi Istanbul yaaaa
3ffc3e0ee91339faee328184795d05b5.jpg

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Zeki zaten Roma'da mutlu kolay kolay ayrılacağını sanmam ama ekstrem rakamlar teklif edersek olabilir sonuçta oyuncu son kontratını alacak.

Roma'da 2-2.5 m euro alıyordu muhtemelen uzatırsa yine benzer rakamları alır bizim teklif 6 m euro civarında olursa geleceğini düşünüyorum ona da gerek var mı emin değilim.

4 yıl şampiyon takımın hocasına futbolcusuna teklif gelmediği gibi takıma da gelmek isteyen yok
komedisaray

Zeki kim yav Dani Alves'de mi oynuyor? Sozlesmesi bitmis normal bir sag bek, yasi da 29. Yillik max 3 teklif edersin, gelmiyorsa gelmesin yok yillik 6-7 falan mi teklif edecektik Allah askina?

Sokakta birine Zeki Celik kim diye sorsan cogu kisi cevap veremez vallah.

Zeki kim yav Dani Alves'de mi oynuyor? Sozlesmesi bitmis normal bir sag bek, yasi da 29. Yillik max 3 teklif edersin, gelmiyorsa gelmesin yok yillik 6-7 falan mi teklif edecektik Allah askina?

Ben anlamiyorum 3 ya da 4 senedir Zeki Celik.

Euro maclarindaki halini gordukten sonra ihtimaline bile sicak bakmiyorum acikcasi.

Ben anlamiyorum 3 ya da 4 senedir Zeki Celik.

Euro maclarindaki halini gordukten sonra ihtimaline bile sicak bakmiyorum acikcasi.
Abartilacak bir oyuncu degil, Avrupa'da sistemi olan normal bir takimda is yapiyor oyle ucan kacan bir sag bek olmadi hic bir zaman. Herseyden ortalama biraz var, hangi ozelligi ust duzey dersen bilmiyorum vallah cunku oyle cok one cikan bir ozelligi de yok.

birde garip olan kısmı bizde daha singo sallai duruyoken neden bek peşinde koşuyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt