- 25 Kasım 2008
- 13.557
- 12.268
- 2.168
Esperantos no 7 gibi nobet
Hangi kahveyi tercih ediyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Esperantos no 7 gibi nobet
Zeki kim yav Dani Alves'de mi oynuyor? Sozlesmesi bitmis normal bir sag bek, yasi da 29. Yillik max 3 teklif edersin, gelmiyorsa gelmesin yok yillik 6-7 falan mi teklif edecektik Allah askina?
Sokakta birine Zeki Celik kim diye sorsan cogu kisi cevap veremez vallah.
Guzel soru, bek ne alaka -biiippp- demek lazim bu hocaya sag bek transferi yasaklanmali artik tuzuge mi yazarlar bilemem ama suan takimda en gereksiz mevki transfer icin. Sag bek isterse Kavukcu'nun yerinde olsam ucan tekme atardim.birde garip olan kısmı bizde daha singo sallai duruyoken neden bek peşinde koşuyoruz
beki yerlilestirip diger mevkilere kontenjan acacagizbirde garip olan kısmı bizde daha singo sallai duruyoken neden bek peşinde koşuyoruz
Oyle yazdim diye almiyorum tabi, zirt pirt 5 parta bolunmus programlarda duydugum icin oyle yazdim + bir kere merak ettim baktim ulan neymis indirim falan diyrolar diye. 250grami abuk fiyatlara satiyorlar.Hangi kahveyi tercih ediyorsun
Hareketlenme başlıyor. Sara satışı bu aralar olursa biz de Haziran ayında 1-2 transfer bitirme ihtimalimiz artar. Çünkü Avrupadaki kulüplere transferin ne kadar çoğunu peşin verirseniz onlarla pazarlık yapma şansınız o ölçüde artıyor.
Onlar pedriyi bilir mi senceTaksimde rastgele orta yasli 4 hanimefendiye, 3 tane de biyikli dayilara bir sor istersen bakalim kac tanesi bilecek.
enflasyonuna göre hesap
Pedri'yi zaten bilmezler cunku yabanci, asil problem yerli oyunculari da bilmemeleri olur.Onlar pedriyi bilir mi sence
Taksimde rastgele orta yasli 4 hanimefendiye, 3 tane de biyikli dayilara bir sor istersen bakalim kac tanesi bilecek.
Bahsettiğin profiller ferdiyi de bilmez üstad onu da mı almıyakPedri'yi zaten bilmezler cunku yabanci, asil problem yerli oyunculari da bilmemeleri olur.