Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeki kim yav Dani Alves'de mi oynuyor? Sozlesmesi bitmis normal bir sag bek, yasi da 29. Yillik max 3 teklif edersin, gelmiyorsa gelmesin yok yillik 6-7 falan mi teklif edecektik Allah askina?

Sokakta birine Zeki Celik kim diye sorsan cogu kisi cevap veremez vallah.

birde garip olan kısmı bizde daha singo sallai duruyoken neden bek peşinde koşuyoruz
Guzel soru, bek ne alaka -biiippp- demek lazim bu hocaya sag bek transferi yasaklanmali artik tuzuge mi yazarlar bilemem ama suan takimda en gereksiz mevki transfer icin. Sag bek isterse Kavukcu'nun yerinde olsam ucan tekme atardim.

Bek istiyorsa gitsin bu defa sol bek istesin, sagbekte Sallai var, Singo var. Bunlardan biri guzel paraya transfer olmadiktan sonra bunun dusunulmesi bile abes.

Hangi kahveyi tercih ediyorsun
Oyle yazdim diye almiyorum tabi, zirt pirt 5 parta bolunmus programlarda duydugum icin oyle yazdim + bir kere merak ettim baktim ulan neymis indirim falan diyrolar diye. 250grami abuk fiyatlara satiyorlar.

En son almanyadan gelirken Melitta marka Montana serisi diye kahve icmistik orda evde-begenmistim.ondan 4 paket getirdim ,onu tuketiyorum.(Buraya gore cok ucuz kaliyor-4 paket total 2kili getirdim , paketi 3.5 euro idi indirimde yakalamistik)

O bitince heralde ucuz isi giren ne bulursam ona donecegim, insancil fiyatlarda satilmiyor (tercihen cekirdek aliyorum bu arada)

Daha once indirimde yakaladigimda Tschibo - Sicilya almistim 1 2 kere fena degildi. Evde yedekte k.dunyasi filtre cekirdegi var - ortalama ama sabahlari isi goruyor iste.

Hareketlenme başlıyor. Sara satışı bu aralar olursa biz de Haziran ayında 1-2 transfer bitirme ihtimalimiz artar. Çünkü Avrupadaki kulüplere transferin ne kadar çoğunu peşin verirseniz onlarla pazarlık yapma şansınız o ölçüde artıyor.

Emery bundan bi silva çıkartır 🤔

Saraya demekki gelen teklif yalan çünkü 15 dk içinde satış için açıklama yapmayan yönetim düşmeli normalde

enflasyonuna göre hesap
1780996697097.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt