- 2 Temmuz 2011
- 138.161
- 58.956
- 5.488
Van Dick ile cevap veririz bizde rahat ol Sergen git dinlen biz bakarız buraya nöbet emin ellerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Van Dick ile cevap veririz bizde rahat ol Sergen git dinlen biz bakarız buraya nöbet emin ellerde
Babalık ve eş olmak cok zormusVan Dick ile cevap veririz bizde rahat ol Sergen git dinlen biz bakarız buraya nöbet emin ellerde
bence öyle bir topçuya ihtiyacımız yok. zaten kalite seviyemiz anadolu takımlarının çok üzerinde o tarz yaratıcı topçuya sahip olmadan kalite ile çözüyoruz. derbi ve baş altı takımlara karşı iyi top oynayacak adam lazım bu adam kelimenin tam anlamıyla bu çocuk ve yıllarca böyle oynayabilir.Haydi bu can uzuni aldik nerde oynatacagiz? Bana gerecek bir 10 numara havasi hic vermiyor, maclarin kilitlendigi an ara pasi atacak topu alip icabinda bir iki kisiyi gecip ceza sahasina girecek tarz bir oyuncu sart bize. Sonucta Lig de neredeyse bütun takimlar bize karsi defans yapiyor bunu asabilmek icin bir oyuncu gerek bize
Reijnders ve Marmush disinda alinacak isim yok su listede
Allah anali babaliAga bana özelden astroloji icin mesaj atmayın
Benimde sıkıntılarım var
Esim hamile ve hasta çocuk 4 aya geliyo
İşler yoğun,hersey bana kaldı
Hadi selametle gören görsün
Ferdi yi 30a salar mı Brighton?
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Vay arkadaş piyasaya bak yav. Aslında muthis iş olurdu alınabilecek pozisyonda olsa kontenjan açardık30a aldilar, formayi kapti ve 2+1 sözlesmesi var daha. 60 dan kapiyi acarlar desem fazla ucuk olmayabilit. Sonucta tek senesi kalan van de Ven icinde 60 istiyorlarmis.
4 5 hesap aynı ana Denayer paylaştı X'te noldu Cenk Ergün mü geldi trans komitemize?
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Van Hecke, Ven değil30a aldilar, formayi kapti ve 2+1 sözlesmesi var daha. 60 dan kapiyi acarlar desem fazla ucuk olmayabilit. Sonucta tek senesi kalan van de Ven icinde 60 istiyorlarmis.
Van Hecke, Ven değil
3.santrafor için enis destan ismi mantıklı olabilir