Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.275
- 22.933
- 1.433
Ederson
Mithat Skriniar Ake Brown
Ismail Kante Guendouzi
Asensio
Vedat Kerem
Ismail Kante Guendouzi
Asensio
Vedat Kerem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakan bizi kısır tartışmalara sokma yine yav şimdi herifi isteyenler olacak onlara laf atan olacak vs.Dusunsene itrizio haber giriyor: Breaking Mason Greenwood to Gala here we go! tepkin ne olurdu
35e barış varsa 3 tane hemen alalım.Sara 35m
Sallai 10m
Baris 35m
Singo 35m
Osimhen 100m
Jakobs 10m
Davinson 10m
100m de bizim butce var
235m butce ile takim kurcaz mecbur
Alir 40 milyon parasini sonra o para yedi sulalesine yeter. Bence taraftar olarak bu olaylari hic kafaya takmamak lazim. Benim tek uzuldugum bunun kuslara guc katacak olmasi. Para olarak rezil transfer ancak bu adamlarin parasinin sonu yok. O kadar rezil adamlara yillarca para bastilar, sampiyon olamadilar, gene batmiyorlar, batirmazlar.Hakan haini eninde sonunda fb'ye gider
Ederson
Ismail Kante Guendouzi
Asensio
Vedat Kerem
Zaten bize lazım olan 6 numara profili değil hakan. Bize lemina'nın daha genç hali bir 6 numara lazımAlir 40 milyon parasini sonra o para yedi sulalesine yeter. Bence taraftar olarak bu olaylari hic kafaya takmamak lazim. Benim tek uzuldugum bunun kuslara guc katacak olmasi. Para olarak rezil transfer ancak bu adamlarin parasinin sonu yok. O kadar rezil adamlara yillarca para bastilar, sampiyon olamadilar, gene batmiyorlar, batirmazlar.
Ikisinin de lig de iş yapmama ihtimali az forveti çözümlediler heiscirasi vedat duo su hakkında ne düşünüyorsunuz renkdaş
Askerligi nerde yaptin nedimimabi forum mükemmel bir şey yav her telden insan askerlik gibi
Askerligi nerde yaptin nedimim
İşte o listeyakın zamanda listemi açıklayacağım son rütüşları yapıyorum