Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Real madrid bernardo silvanın fiziksel dezevantajını etrafına kurduğu takımla kapatır ama sen kapatamazsın

City de ilkay sırıtmıyordu ama sende sırıttı

Bak sırıtıyor yalan mı uzay gözlüklü cafer

images-8.webp

Halil Vurucu'nun gözünden en iyi Dünya Karması ilk 11
Martinez
Cafu Materazzi Ramos Roberto
Xavi Iniesta Kross
Messi Fenomen Mbappe

Materazzi'ye itiraz edebilirsiniz ama sonuçta final maçında hem gol attı hem de Zidane'i oyuna getirdi. Dunga ve Kante de girebilirdi ama Barca'dan dolayı haklı bir torpil geçtim. Tabi Busquets de var.

Ziynettin Zeydansiz kadrolar ancak amatör eglendirir

Böyle bir takım Türk Ligi'nde ve Avrupa'da napar 5 yıl üst üste?

1000227839.webp

B.Silva yı mı alıyor mal R.madrid? Salaklar bilmiyor mu pep in topçusu alınmaz, posası çıkmıştır

Halil Vurucu'nun gözünden en iyi Dünya Karması ilk 11
Martinez
Cafu Materazzi Ramos Roberto
Xavi Iniesta Kross
Messi Fenomen Mbappe

Materazzi'ye itiraz edebilirsiniz ama sonuçta final maçında hem gol attı hem de Zidane'i oyuna getirdi. Dunga ve Kante de girebilirdi ama Barca'dan dolayı haklı bir torpil geçtim. Tabi Busquets de var.

Kendini gorse Materazzi bile sover

Dünya kupasında almayı düşündüğümüz oyuncular parlayıp fiyatını arsa çıkarır. Dursun ve avaneleri de pazarda ki tüm çürüklere çökmeye çalışır.

Acaba ilk ANK mi BCT mi

"aslinda Galatasaray subat ayindan beri istegini bildirmisti, yonetim DK oncesi transferi bitirmek istiyordu , belli bir anlasma zemini olustu fakat bayram tatilinde barcelona araya girdi ve bernardonun talepleri uctu. sonrasindaki yonetimdeki belirsizlik iptal olmasina neden oldu"

Haberi yazar

Eğer bunlar 10 no için Can ı alırsa forvet için Vla ya gidecekler
Forvete genco ya da Türk alırlarsa Brandt filan kovalayacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt