- 16 Haziran 2010
- 204.255
- 156.389
- 6.838
Bilmem, paraya gonlu varsa gelebilir zaten bizim hoca zaman zaman cift forvet bile oynatabilir bazi maclarda.Hocam yedek beklemeyi kabul eder mi sizce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmem, paraya gonlu varsa gelebilir zaten bizim hoca zaman zaman cift forvet bile oynatabilir bazi maclarda.Hocam yedek beklemeyi kabul eder mi sizce
vlahovici elit forvet olarak görmüyorum. sıkıntılarına katlanılacak bi topçu değil benceOsimhen'in seneye gitme ihtimali artar kontratı bitmeye yaklaştıkça satma ihtimalimiz azalıyor. Seneye bayrağı devralacak elite forvet vlahovic olabilir.
ben de ta**ağımı geçiyorumOlm öyle bişey diyen mi var bilmişlik yapıp bernardo posa muhabbeti çevirenlerle billur geçiliyor sadece![]()
bernardo konusundaki postlarına baktım da durumun tedavilik dostumben de ta**ağımı geçiyorum
bernardo posası çıkmış dostum yalan mıbernardo konusundaki postlarına baktım da durumun tedavilik dostum
bu yıl 65 puan toplayabilir miyiz zor görünüyorbernardo posası çıkmış dostum yalan mı
Hayırlı Cumalar, Allah kabul etsinAvdollahuuu
açık konuşayım 1 stoper 2 ortasaha 1 de hücumcu alalım sürklase ederiz, clde 16 zorlarızbu yıl 65 puan toplayabilir miyiz zor görünüyor
Bu arkadaşın bir de Japon versiyonu vardı. Takefusa Kubo o kaç para acaba? Ve onun son durumu nasıl?A. Madrid, PSG'den Kang-In Lee'yi istiyor. Bonservis bedelinin 35 milyon Euro civarında olması bekleniyor. (ESPN)
O bunun kadar iyi degil bence. Suan Sociedad oyuncusu. Genelde rotasyonda takiliyor.Bu arkadaşın bir de Japon versiyonu vardı. Takefusa Kubo o kaç para acaba? Ve onun son durumu nasıl?
KISIK
ATEŞ
.