Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afrikadan bizim kulüpler ne zaman adam gibi topçu getirmiş. İyi olanlari da zaten Avrupa kulupleri alıyor. bizimkilerin getirdikleri ya saat satıyor yada alt liglerde dandik takimlarda sürünüyor. çakal menajerler yok Drogba buldum yok essien buldum güzelliyorlar sonuç hoşgeldin ozornwafor
Afrikadan futbolcu bulma işi biraz piyango gibi ya kimden ne çıkacağını kestiremiyorsun osimhen'in çıkış süreci örnek mesela. Geçen İsveç liginden bir oyuncu 30'a satıldı onun da hikayesi benzer.

İcardi'nin bu sezon sözleşmesi bitmemiş olsa bile gönderilmesi gerekiyordu. Şanslıyız ki sözleşmesi bitti diyeceğimiz yerde uzatıp duruyoruz süreci.

Fizik olarak dibi görmesini geçtim adamın motivasyonu da kalmadı. Ligde her yıl şampiyon oluyoruz nasıl olsa diyor, ŞL için zaten bir beklentisi yok kendinden.

Dursun'un İcardi ile uzatmak istemesinin tek sebebi kontenjanı doldurmak. Transfer yapmamak için daha güzel bir bahane bulamaz. Dahasını söyleyeyim Aziz bastırır da yabancı sınırını değiştirir diye ödü kopuyordur

Transfer sezonunun sonuna doğru kiralık, bonservisli 3 tane genç topçuya 15-20 harcar, kapatır dönemi. O paranın da 12-13 milyonu Zaniolo ile Nelsson'dan gelir

Afrikadan futbolcu bulma işi biraz piyango gibi ya kimden ne çıkacağını kestiremiyorsun osimhen'in çıkış süreci örnek mesela. Geçen İsveç liginden bir oyuncu 30'a satıldı onun da hikayesi benzer.
Kuzey ülkelerinde çok var yav yanlış hatırlamıyorsam ndiaye norvecten gelmişti Türkiye'ye onun yarısı kadar topçu bulamiyor bizimkiler çoğu menajer guzellemeleri araştıran izleyen yok ki bizimkiler karı kız scoutluyor.

Saçma kuralı bile savunma durumuna geldiler yazık.

@Emrah Duvar

yav saçma sapan konuşmayın

kim savunuyor kuralı

illa insanın asabını bozuyorsunuz okuduğunuzu bile anlamadan

3 sene önce karar verilen konuya hazırlanmamış adamları savunacak kadar da aklınızı kiraya vermeyin

ne yapmış bu kural açıklanınca hoca 2 cümle kurmak dışında

ayrıca kurandan şikayet eden adamlar icardi lemina vb adamlarla sözleşme uzatıyor

geberecek mi hoca 2 tane maaşı 10 milyon olmayan genç transfer edince

Bunu kalkan niyetine kullanmak isteyen adamın işi olur bu. Normal olan begenmediyse 2 defa , hadi 3 defa söylenip işine bakmak ve uyum sağlamak. Bizde ise onu göremedik sezonun sonunda dahi bunu bahane edecekleri uzaydan belli oluyor.

yav bunlar hocanın uefada 40 yıldır uygulanan devre arası 3 oyuncu değiştirme konusuna ağlamasını bile savundular

yazın transfer hatası yapıp kışın ağlıyor onu da savunuyorlar

@Emrah Duvar

kim savunuyor kuralı

3 sene önce karar verilen konuya hazırlanmamış adamları savunacak kadar da aklınızı kiraya vermeyin

ayrıca kurandan şikayet eden adamlar icardi lemina vb adamlarla sözleşme uzatıyor

heh işte böyle karşılık ver bana! pasif agresif takılma

@Emrah Duvar

kim savunuyor kuralı

Hazırlanılmadığı neye göre kaç tane u 23 adam var listede. Ama hedef CL diyorsunuz orada direk oynayabilecek u23 oyuncular TR'yi tercih etmiyor işte bunu anlamak için alim olaya da gerek yok. Hoca açıklama yapmak dışında ne yapabilir zaten? Bu kural çıktığında da resmi itiraz edilmiş, karşı çıkılmış bunun belgesini de gösterdiler hatta 343 yayınında mı ne ve hala karşı çıkılmaya devam ediliyor işte. Bana Lemina ayarında, kalitesinde, maliyetinde rotasyon oyuncusu olmayı kabul edecek u23 oyuncusu söylesene. İcardi olayı bambaşka bir olay onu sen de biliyorsun orada tepki yemeyeyim taraftardan diye kıvırıyor Sayın Özbek.

Oyuncu burayı tercih etmiyorsa bizim bakis abimizin da payı yok mudur

Kuzey ülkelerinde çok var yav yanlış hatırlamıyorsam ndiaye norvecten gelmişti Türkiye'ye onun yarısı kadar topçu bulamiyor bizimkiler çoğu menajer guzellemeleri araştıran izleyen yok ki bizimkiler karı kız scoutluyor.
Öyle zaten gelenlerin hepsine de twitter kokpacilari takip ediliyordu manu barca istiyordu falan diye kolpa sıkıyorlar. Menajerlerin caktigi adamlar bunlar.

Oyuncu burayı tercih etmiyorsa bizim bakis abimizin da payı yok mudur

tercih etmeyen u23 oyuncu realln ilgilendiği adam olursa etmez tabi

zannediliyor ki şl başarısı sınırsız maaş, 30+ yaş adamlarla gelecek

bu sene bile şampiyonlar ligini sırtlayıp 3 adam vardı 2 tanesi yerli uğurcan ve barış

diğeri de 25 yaşında gelen osimhen

hocanın ısrarla istediği transfer modelinden olan sane ise ortalarda yoktu

galatasarayın şu an 5 kaliteli yabancı transfer yapmasının önünde hiçbir engel yok

23 yaşı da bize çocuk diye yutturacaklar

şampiyonlar ligi başarısı içinmiş

hoca daha 2 aydır şampiyonlar ligi cümlesini bile geçirmedi hedef olarak

yönetim de bu konularda saçma sapan bir rehavetle para saçıyor

yav bunlar hocanın uefada 40 yıldır uygulanan devre arası 3 oyuncu değiştirme konusuna ağlamasını bile savundular

yazın transfer hatası yapıp kışın ağlıyor onu da savunuyorlar
Sürekli ağlamak falan diye yazıyorsun. Mantıksız kuralı eleştirmek- istememek neye göre ağlamak oluyor? Üslubunu biraz düzelt istersen GS hocasına karşı. Hayır üslup veya tavır buysa ben de 4 yıldır ağlayarak size kupaları sokuyor mu diyeyim? Hoş mu olur bu üslup?

40 yıldır uygulanan devre arası 3 oyuncu değiştirme konusuna ağlamasını bile savundular
Şu konuda ne savunmasından bahsediyorsun? Orada dediği bile artık devre arası çok transferler vb. olabiliyor. Milli maçlar sakatlıklar çok olabiliyor. Kadronda yazdığın oyuncuların çıkarıldığı kadar eklenme yada ona göre bir sistem getirilsin önerisini bile ağladı diyorsun? Önceden CL'de oynayan bir oyuncu başka takıma gittiğinde o takımla CL'de oyanamyorsun böyle bir mantıksız kural vardı. Senin demenle birisi ağlamışta kuralın mantıksızlığını görüp değiştirmişler.

Sürekli ağlamak falan diye yazıyorsun. Mantıksız kuralı eleştirmek- istememek neye göre ağlamak oluyor? Üslubunu biraz düzelt istersen GS hocasına karşı. Hayır üslup veya tavır buysa ben de 4 yıldır ağlayarak size kupaları sokuyor mu diyeyim? Hoş mu olur bu üslup?

Şu konuda ne savunmasından bahsediyorsun? Orada dediği bile artık devre arası çok transferler vb. olabiliyor. Milli maçlar sakatlıklar çok olabiliyor. Kadronda yazdığın oyuncuların çıkarıldığı kadar eklenme yada ona göre bir sistem getirilsin önerisini bile ağladı diyorsun? Önceden CL'de oynayan bir oyuncu başka takıma gittiğinde o takımla CL'de oyanamyorsun böyle bir mantıksız kural vardı. Senin demenle birisi ağlamışta kuralın mantıksızlığını görüp değiştirmişler.

benim yabancı kuralını savunduğumu göster o kupaları sok bana

ama gösteremezsen ben o kupaları sokarım sana

ulan her bokunu da savunmayın ki ben hocaya saygısızlık filan etmemişim

ağlıyor işte yönetim de hoca da

23 yaş ve yukarısında 5 adam alabilecek durumda olan adamlar hala bunu bahane olarak kullanıyorsa bu ağlaklıktır

bunu savunmak da gerizekalilıktır

durduk yere insanları sinirlendiriyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt