- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Oha super olurHtalks a göre nathan de cat Galatasaray da dedi ben ihtimal vermiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha super olurHtalks a göre nathan de cat Galatasaray da dedi ben ihtimal vermiyorum
yemin etHtalks a göre nathan de cat Galatasaray da dedi ben ihtimal vermiyorum
Orda dendi onun dışında sağlam bir kaynak bulamadım da bu yaşta sanmıyorumyemin et
Müthiş potansiyel diyorlar. 18 yaşına bu transfer sezonunda giriyor. Sözleşmesinin son yılı ve uzatmak için kulübüyle anlaşma olmuyormuş. Yani bir yere bu yaz satılacağı kesin. Keşke biz alsak ama ben de ihtimal vermiyorum. Oyuncuyu 25 milyon civarına bırakacak Anderlecht. Almanya'nın bir çok kulübü, Brighton ve son zamanlarda en ciddi haberi çıkan Paris FC var. Yani TR'ye gelmez. Şu yazılan Joao Gomes daha gelmesi yüksek ihtimal olabilir bizim için bir de 10+4'ün +2'si 2001 falan yapılabilirse 30 milyona alabilir bizimkiler.Htalks a göre nathan de cat Galatasaray da dedi ben ihtimal vermiyorum
Aya cikarGuncel merak super lig sampiyonlugunda 1 ay kupa gezdiren her yerde kutlama yapan dursun. Oldu bir gun avrupadan kupa aldik tekrardan. Kac zaman gezdirip kutlar onu acaba
Arkasına dönüp bakan osimhen :Nathan de cat kislyak
Luka stojkovic ( Alyvn sanches )
Osimhen
Gomesi atletico istiyordu en son suanda durum ne bilmiyorum ama alamazlar onu atletico hala istiyor ise.Müthiş potansiyel diyorlar. 18 yaşına bu transfer sezonunda giriyor. Sözleşmesinin son yılı ve uzatmak için kulübüyle anlaşma olmuyormuş. Yani bir yere bu yaz satılacağı kesin. Keşke biz alsak ama ben de ihtimal vermiyorum. Oyuncuyu 25 milyon civarına bırakacak Anderlecht. Almanya'nın bir çok kulübü, Brighton ve son zamanlarda en ciddi haberi çıkan Paris FC var. Yani TR'ye gelmez. Şu yazılan Joao Gomes daha gelmesi yüksek ihtimal olabilir bizim için bir de 10+4'ün +2'si 2001 falan yapılabilirse 30 milyona alabilir bizimkiler.
Rennes'te bu sezon 1000 dakika bile süre alamamış bir oyuncu için 20-30 milyon euro nedir? Taş çatlasa max 15 milyon olur. İlk 11 oyuncusu olsa yada ciddi süre oynamış olsa neyse piyasa çok arttı diyeceğim de 1000 dakika bile oynatılmamış.
Rennes'te bu sezon 1000 dakika bile süre alamamış bir oyuncu için 20-30 milyon euro nedir? Taş çatlasa max 15 milyon olur. İlk 11 oyuncusu olsa yada ciddi süre oynamış olsa neyse piyasa çok arttı diyeceğim de 1000 dakika bile oynatılmamış.