Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çilek baba Joao Gomesmiş

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Adamlar anderlecht baskani gorunce goygoyuna andelecht transfermarkt acip goy goy yapiyorlar...

Gomes ile ile ilgili menajerine bakinva Sara var, talisca v etr ye gelip giden bir suru adami var

Bos bos "haberler"

Guncel merak super lig sampiyonlugunda 1 ay kupa gezdiren her yerde kutlama yapan dursun. Oldu bir gun avrupadan kupa aldik tekrardan. Kac zaman gezdirip kutlar onu acaba

Htalks a göre nathan de cat Galatasaray da dedi ben ihtimal vermiyorum
Müthiş potansiyel diyorlar. 18 yaşına bu transfer sezonunda giriyor. Sözleşmesinin son yılı ve uzatmak için kulübüyle anlaşma olmuyormuş. Yani bir yere bu yaz satılacağı kesin. Keşke biz alsak ama ben de ihtimal vermiyorum. Oyuncuyu 25 milyon civarına bırakacak Anderlecht. Almanya'nın bir çok kulübü, Brighton ve son zamanlarda en ciddi haberi çıkan Paris FC var. Yani TR'ye gelmez. Şu yazılan Joao Gomes daha gelmesi yüksek ihtimal olabilir bizim için bir de 10+4'ün +2'si 2001 falan yapılabilirse 30 milyona alabilir bizimkiler.

Milan, Frankfurtun sd olan krösche manyagini istiyormus. Can transferini istiyorsak lehimize dönebilir

Rennes'te bu sezon 1000 dakika bile süre alamamış bir oyuncu için 20-30 milyon euro nedir? Taş çatlasa max 15 milyon olur. İlk 11 oyuncusu olsa yada ciddi süre oynamış olsa neyse piyasa çok arttı diyeceğim de 1000 dakika bile oynatılmamış.

Müthiş potansiyel diyorlar. 18 yaşına bu transfer sezonunda giriyor. Sözleşmesinin son yılı ve uzatmak için kulübüyle anlaşma olmuyormuş. Yani bir yere bu yaz satılacağı kesin. Keşke biz alsak ama ben de ihtimal vermiyorum. Oyuncuyu 25 milyon civarına bırakacak Anderlecht. Almanya'nın bir çok kulübü, Brighton ve son zamanlarda en ciddi haberi çıkan Paris FC var. Yani TR'ye gelmez. Şu yazılan Joao Gomes daha gelmesi yüksek ihtimal olabilir bizim için bir de 10+4'ün +2'si 2001 falan yapılabilirse 30 milyona alabilir bizimkiler.
Gomesi atletico istiyordu en son suanda durum ne bilmiyorum ama alamazlar onu atletico hala istiyor ise.

Rennes'te bu sezon 1000 dakika bile süre alamamış bir oyuncu için 20-30 milyon euro nedir? Taş çatlasa max 15 milyon olur. İlk 11 oyuncusu olsa yada ciddi süre oynamış olsa neyse piyasa çok arttı diyeceğim de 1000 dakika bile oynatılmamış.

Ben de bu oyuncunun defansif yönünün zayıf olduğunu dusunuyorum. Size Katılıyorum gelmesin derim. defans oyuncusu ousmane camara orta saha danois mi acaba

30 milyon Euro bir oyuncuya talip olduğumuzda asgari bonservis talebi oldu.

Çok zenginiz paramız var diye hava atmak için cümle aleme haber yaptırırsan tabi seni kaz gibi yolmaya çalışırlar

Rennese sormak gerek 30 milyon istedigin oyuncu neden ilk 11 oynamamis bütün sezon, ne yani dandik rennesin yedek oyunculari bu kadar mi ediyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt