Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Transfer yapamayacağız gibi görünüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi bakalim
Sesli harf alayım..
Sesli harf alayım..
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Sorun şu ki bizim omurga sos veriyor artık.
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Haziran 17’de liste mi ulaşacakmış?Listeyi niye hoca veriyor hoca oyuncu ve oyun isteğini söyler ekip bulur ve isim önerir. Hocadaki isimler boyle mi acaba
Tam da yatırım kredilerinin cazibesi ile ilgili kingdash ıma cevap verecektim ancak verilmişi var..Devlet Destekli Yatırım Kredileri (YTAK Programı)
Vade Yapısı: Genellikle 3 yılı ödemesiz olmak üzere toplam 10 yıl vadeli olarak kullandırılır.
Faiz Oranları: Yatırımın niteliğine göre yıllık %15 ile %30 arasında sabit faiz uygulanır.
Bahsettiği kredi buysa ve şartları bu ise net kullanırsın ve yararlanırsın. Şartlar çok uygun ve rahat olur çünkü. Lakin normal krediden bahsediyorsak senin dediğine yüzde yüz katılıyorum.
Bir defansif bir ofansif 2 tane komutana ihtiyaç var (Dijk-Silva gibi) isimler değişebilir ama alıp takıma attığında net farkı koyacak isimler olmalı. Bugün başarıya aç hızlı oynayan orta sıra Avrupa takımlarına karşı CL'de Galatasaray maçı izler gibi izledim milli maçı.farkında değiller daha kasımda havlu atınca şlden elenip ligde de 10 bin kişiye oynayıp forma gelirleri tribün gelirleri yarı yarıyadan fazla düşünce anlarlar