Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin denen arkadaş giderken tripli gitmişti mirsad denen muallak çocuğu menajerinin gazına gelip şimdi de dönmek istemez muhtemelen.

Emin denen arkadaş giderken tripli gitmişti mirsad denen muallak çocuğu menajerinin gazına gelip şimdi de dönmek istemez muhtemelen.
Performansınında takılı kaldığı vasata bağladığı konuşuluyor.(izlemedim çokça benzer yorum okudum) anca kontenjan için fayda sağlar gibi.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Hasan Tüncel: “Trabzonspor’un beğendiği isimlerden biri, eski Galatasaray oyuncusu Emin Bayram.”

Emin'de bi sonraki satıştan %50 payımız var sırf bu yüzden almazlar

Emin'in ayak kalitesi iyi ama hantal ve agresifliği düşüktü bizden gitmeden önce. Orda kendini geliştirdiyse bilemem. Lemina kadar stoperlik yapamaz kendini geliştirmediyse 4. stoper olarak düşünülüyosa mantıklı olabilir

westerlonun sahibi icaridye sponsor olanlardan biri değil mi zaten versin sattığım paraya tabi oyuncu gelmek ister mi meçhul , kaanı benden öncelik olarak görecekse ben olsam bende gelmem

Emin giderken kötündeğildi o sene baya baya şans bulmaya başmalıştı. Geriye gitmediyse iyi bir alternatif olur. Hatta bu kadar oynamaya tecrübe de kazanmıştır

Yok mu şöyle new gen bi Luyindama bi Servet Çetin? Adam korkutan cinsten

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Calvin Bassey (Osimhen'in en çok zorlandığım defanslardan dediği adam)

1781442694506.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt