Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Burhan malını yasaklı kaynak yapsanız mı diyorum artık? 100 tane şey sallıyor nasıl oluyorsa hepsinden haberi oluyor ancak 1 tanesi falan tutuyor. O tutunca da Burhan Terzi farkıı diye şov yapıyor. Ne de olsa inanacak binlerce sazan var. Etkileşim almak reklam yapmak için sürekli kolpa ve yalan haber yapan başka bir gazeteci daha görmedim. Buna gazeteci bile denmez çünkü gazeteci gerçek haberler yapar bu sadece 1'i tutarsa ben bildim diye söylemek için önceden üst üste kolpa şeyler yazıyor.

@mods

Gidenler

Sallai 29
Sanches 30
Jakops 26
Torreira 30
Lemina 32
Kaan 31
Ilkay 35
Sara 26
Icardi 33
Arda unyay 19 (kiralik)

Vlahovic'in akıbeti şimdilik Galatasaray gibi gözüküyor. Beşiktaş'ın da ilgisi olmasına rağmen Galatasaray'ın sportif ve ekonomik gücü daha ağır basıyor..

- Avrupa'nın üst düzey liglerinde üst sıralarda olan kulüplerden kendisine ilgi yok.

(La Gazzetta dello Sport)
bana bu haber icardi kabul etmesin bir an önce cevap versin diye yapılan ısmarlama haber gibi geliyor...

Osimhenin arkasinda bekleyen forvet genc olmali, yilan gibi adam.gecebilmeli, yani calim uzmani olmali, kapali defanslara karsi calim.ile ceza sahasina girecek bir yetenek.

vlahovic gelirse saneyle falan 442 oynarız ona göre isteyin vlahovici.Yedek olma ihtimali yok onu geçin gerisi hayal olur sadece.Belli başlı cl maçlarında belki yedek olur.Aynı anda torr-sara-sane ile nasıl bir 442 olur orasını hayal gücüne kalmış herkesin

1781527103288.webp

gibi nöbet

Ulan Juve'nin 10 numarası
Madrid'in 10 numarası içine sıçtı dün maçta kim sönük kalmıyor ki

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Yav şerefsiz bunlar be şerefsiz forvet yok takımda bertuğ neden oynatılmıyor Kerem forvet oynuyor veya barış neden forvete geçmiyor da ısrarla kerem oynatılıyor belki eş kaza 1 gol atarda fenerinizin mabadına kaçmasın diye dimi Kerem kim forvet kim yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt